reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sylka wszystkiego naj naj!
frodo ja tez mialam ostatnio ten problem, moze pusc dzidzi jakas muze typu mozart przez sluchawki-20 min, poza tym moze miec 2 dni leniwe;-)

reklama
Cześć

Dołączam do Was prawie w ostatniej chwili, ale dopiero niedawno znalazłam to forum. Mam termin na 19 stycznia, na 90% będziemy mieć córeczkę.

Acha- witamy wsrod nas:-)
Dziewczyny ostatnio ktoras z was pisala o szkodliwym działaniu wit a w ciazy. Ja uzywałam przez jakis czas masci wit a na te moje nieszczesne liszaje. Kurcze czym to grozi?
:-(

Asiu to ja pisałam, ale nie panikuj nic na pewno nie będzie, ale już nie używaj.
Ja właśnie wypiłam 1?2 litra coli mniam mniam
A dzisiaj zrobiłam sobie salon piękności:pediciure, maniciure, oczyszczanie twarzy, maseczkę na twarz i henne z regulacją :tak:
Teraz leżę i pachnę jak to mężuś stwierdził:-D:-D:-D

Dziewczyny jeżeli chodzi o ruchy dziecka to:
Zgłosic sie do lekarza na KTG jeżeli w ciagu dwóch dni odnotujecie mniej niż 10 ruchów, lub nie odczujecie ani jednego ruchu w ciągu dnia. Jezeli natomiast przez kolejne 3-4 dni bedzie to do 5 ruchów dziennie, to również sygnał o tym, ze coś sie może z dzieckiem dziać.

reklama
Dzięki Albi za info
bo wczoraj to ja tez powoli zaczynałam schizować bo mi sie Mały Krzyś mało ruszał, ale , że szłam na wizytę, to tak bardzo nie panikowałam. :no::no:
A teraz to już nie wiem co to za akrobacje w moim brzuchu:-D:-D:-D:-D

Oj, a mojego mężusia jeszcze nie ma:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry