reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sylka masz jak najbardziej racje nie wiecj niż 240/260 w ciaży. Tylko w pojedyńczym badaniu moczu powinnien być nieobecny. Tylko czasem nerki w ciaży nienadązaja a czasem jest to coś duzo groźniejszego ale jak jest to podane,że ślad to podejzewam, ze pewnie to tylko bład. Trzeba powtorzyc i pewnie zrobic posiew.

Albi będzie dobrze
a widziałaś ten filmik?
czytałam opinie i zachodzi obawa o niskie plecki tzn oparcie dla dziecka:dry:
i wyobraź sobie, ze w Niemczech jest o 500 zł tańszy , to samo w Rumunii:szok::szok::szok::szok:
Helanka jak dobrze pamiętam maiła jechać do szpitala

Co do oparcia w wózki to powinno być twarde, nie ma prawa się wyginać w delikatny łuk pod wpływem ciężaru dziecka.Grozi to tym ,że dziecko moze mieć potem tzw.okragłe plecki

Hahahhha- niezłe te kawały. Ubawiłam sie niesamowicie:-D
Albi- zobaczysz ze jak owtorzysz badania to wszystko bedzie okej. Mi lekarz powiedział,że jak jest cukrzyca to jest ryzyko wystapienia bakterii i białka w moczu.
Sylka- a Ty przeciez nie swietujesz sama tylko z nami:-) Kurcze czas na balety, moj Borysek juz tanczy w brzuszku spiewajac przy tym sto lat:-D
Co do ostatkow- to my jutro idziemy do jakiejs restauracji na wieczorek andrzejkowy. Nie chce mi sie bo nie mam sie w co ubrac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry