reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Praca jest na temat czatowania, ale forum jako nowe doświadczenie wymienię w autoreferacie:-D
No i właśnie dlatego się nie nudzę, jeszcze ciągle się przygotowuję...:baffled:

A ja chcę w grudniu dlatego,że 15, 16 styczeń ma dwa bardzo ważne egzaminy, jak sie na nie załapie w styczniu to dopiero za rok będę mogła zdawać, a to mi się nie uśmiecha

Wojciechowska dała d..y w TV przed chwila :szok:. Reklamuje Actimel gdzie sie twierdzi, ze jak sie pije to g..no regularnie to sie nie przeziebisz i nawet ci kase zwrócą, jak sie pochorujesz............a Martynka powiedziała, ze sie przeziebiła własnie :-D. Czyli cała kampania reklomowa DANONA o kant wiadomo czego hahaha

Quadratura witaj:tak:, super ,że w końcu sie udało i będziesz miła dzidzię niebawem:tak:.Ja mam termin na 4.01.08

Oj nie wyobrażasz sobie jak się oboje cieszymy, jak cieszą się nasze rodziny. 2 poronienia bardzo mnie niepokoiły, szereg badań przechodziliśmy, ale lekarze byli zdania, że wszystko jest dobrze i uda się nam, udało się, tym bardziej się cieszymy :D

Mi dzisiaj w nocy snił się poród był lekki i bez bolu ciekawe jak bedzie w rzeczywistosci pewnie nie tak rózowo.
Boli mnie dzisiaj głowa strasznie i ostatnio w nocy mam straszne skurcze łydek ma któras z was ?? co na to bierzecie ??? Ja zaczełam brac aspargin ale jaos nie bardzo mi pomaga.

reklama
donia, miałam to samo, mi 3 dawki magnezu dziennie pomagają:tak:, ewentualnie trzeba uzupełnić potas - jest w pomidorach i bananach np.
Qadratura, ale ja właśnie pracuję na uczelni:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry