reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a ja się sama na zakupy nie wybieram, bo ostatnio tez się często źle czuję:tak::tak:

idę sie położyć, bo znowu padam i oczy mnie szczypią.:-(
jutro idę do fryzjera.:laugh2::baffled:
mam ochotę na ciemny brąz i ostre cięcie:szok:. ciekawe co mi koleżanka doradzi. zawsze temperuje moje głupie pomysły, może to dobrze, bo ludzie sie później ze mnie nie śmieją;-);-);-) hihihi

sorki Quadi a nie Qwadi:zawstydzona/y:

reklama
Mnie też już męczy chodzenie po sklepach - wczoraj jak szłam z samochodu do domu to aż musiałam sobie zrobić przystanek przed samym wejściem, bo nie dawałam rady...:-(
W ogóle dziewczyny muszę się wam przyznać, że dla mnie to ciągle jest coś niepojętego, że żyje we mnie mały człowiek. I tak właściwie to cały czas nie dowierzam, że 2,5kg człowieka potrafi się tak poskładać, że się zmieści w moim brzuchu :rofl2: Może mam takie głupie podejście dlatego, że mam stosunkowo mały brzuch...?

Ja dzisiaj czuje się kijowo. Źle spałam w nocy - najpierw nie mogłam zasnąć bo dzidzia szalała do drugiej, przez co wstawałam do kibelka średnio co godzinę, a o trzeciej mężuś włączył "traktor":wściekła/y:. Jak w końcu udało mi się zasnąć to o 6 zadzwonił mu budzik:wściekła/y:. I tak chyba z tego niedospania kiepsko się czuję, mam często skurcze, nawet leki nie pomagają. Mam nadzieję że jak się wyśpię to jutro będzie lepiej. Spakowałam torbę do szpitala - częściowo - na razie rzeczy dla dzidzi a jutro może dla siebie.

Shante, nie masz głupiego podejścia - tak myślę, bo ja też się ciągle z zachwytem dziwię, że mam w środku małego człowieka (mimo że u mnie brzuszek duży):-D
Coraz nam trudniej pod koniec, co dziewczyny? ale jeszcze wytrzymamy:tak: tyle ile będzie trzeba żeby dzidzie były duże i zdrowe

Kamalodz -gdzie rodzisz ?
Mnie też już meczy chodzenie po CH, ale niestety musze porobić swiateczne paczki, bo moj A... chce konsultować to ze mna, ale jak widze tyle ludzi to dopada mnie nerwica!!!!!!!

Joooaaa1 ja od kilku lat juz nie mieszkam w Polsce i tez nie bede rodzic w ojczyznie. Ale jestem ciekawa jaki szpital wybralas? Ja pewnie bym sie zdecydowala na Rydygiera,choc slyszlam rozne opinie na temat tego szpitala. Pewnie nigdzie nie jest idealnie.Na pewno nie zdecydowalabym sie CZMP bo chyba posiada najwiecej negatywnych opinii. Niby sprzet maja ponoc najlepszy w Łodzi ale opieka do bani.

Dzien dobry dziewczynki.
Nie bylo mnie..ojojoj długo- -od piatku. Nie mailam sily nic robic ale czytałam Was
Witam nowe mamusie, Shante- bardzo sie ciesze,że Wam sie udało i wkrotce zobaczysz skarba na ktorego tak długo czekałas.
Co do łażenia po sklepach to mnie to tez meczy. Wczoraj bylam 2 godz w Ikei i brzusio zrobił mi sie twardy jak kamien.
Kupilismy łózko do sypialni:-)Wczesniej wybralismy soebie inne ale wczoraj moj mezus stwierdził, ze jednak woli inne- co mnie bardzo cieszy bo to łózko jest ładniejsze:-DWieczorem zrobie zdjecie i Wam pokaze nasze łoże...
Kurcze jeszcze prezenty gwiazdkowe zostały ale to sobie rozłoze na całe dwa tyg, po troszeczke bede kupowac a nie wszystko za jednym razem.
Poza tym jeszcze do konca nie ozdrowiałam.
miłego dnia dziewuszki

Kamalodz- no własnie ja wybrałam MP, z tego względu ze mamy znajomego ordynatora tam, a jego corka tez tam pracuje i ma odbierac mi porod, wiec nie strasz hihihi, nie no, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
A o Rydygierze tez nie moge powiedziec złego słowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry