Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Niby moja mala nie placze ale jak nie spi to nie da od siebie odejsc bo straszy,ze bedzie plakac...Jak sie z nia siedzi to jest cicho.
I dokupie sobie jeszcze z 10 bo w tej chwili nie mam ani jednej czystej!Wlasnie sie piora...Niemozliwa ta moja corunia!Je az obrzyga siebie,mnie,pieluszke,kocyk a jak juz jej sie uleje to dalej szuka piersi i chce jesc!Przeciez to jakies chore jest!Jak tak dalej bedzie to mi pokarmu nie starczy bo ona sama jak trojaczki je!
A ze dzisiaj w nocy tez mi nie dala pospac to mialam w planach posprzatac,wykapac sie i przespac...Tylko chyba to sie nie uda...:-)

takie tam. No i oczywiscie najwiekszy strach,paralizujacy o zdrowie malej.
.
. Przy wyciaganiu z wody powtorka z programu, wrzaski do momentu jak zaloze pieluszke.
w dodatku się uśmiecha jak wkładam do wody:-) a potem wrzask!188927.jpg
I jak kapiemy Zuzie(staramy sie to robic razem) i zaczyna sie drzec to na to wszystko kot zaczyna ostrzegawczo glosno mialczec na nas...W pierwszy dzien to nawet mezusia w lydke ugryzl bo uznal,ze dziecku sie krzywda dzieje
Jak po kapieli wycieram malutka i smaruje oliwka i panuje wielka rozpacz to kota mezus na rece bierze zeby sobie patrzyl,ze malenstwo cale i zdrowe.Robia mu sie wtedy ogromne zrenice i serce mu wali jak oszalale...A tak na codzien to zachowuje dystans i tylko od czasu do czasu podejdzie do lozeczka,zajrzy,powacha i idzie sobie gdzies sie polozyc.
Juz jestem w normie.Ale zeby wrocic do wagi to jeszcze jakies 4kg bym zrzucila chetnie.A nawet nie wyszlam jeszcze na spacerek!Jak zaczne wychodzic to na pewno spadnie!UFFFF....