Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Girly wlasnie sobie tak myslalam zeby je dzisiaj kupic ale strasznie sie boje bo ja panikara jestem i okropnie boje sie bolu, chyba jestem nienormalna![]()
...najbardziej przeraża mnie fakt pobytu w szpitalu...i paralizuje mnie strach z obawy przed tym czy mały będzie zdrowy...
targedia z nami babami...
Wykrzyczalam mezusiowi: "Wiecej mnie w to nie wrobisz!!!!" a po 2 godzinach skurczy partych przy kazdym z osobna jeczalam,ze juz nie dam rady
Ale dalam!I okazuje sie,ze bohaterka jestem,ze 4 godziny tych partych wytrzymalam...No i naprawde mielismy POROD RODZINNY bo nam nikt k...wa nie raczyl pomoc...Ale to i tak nie ma znaczenia jak sie widzi swoje dziecie
I tak sobie mysle...Ciekawe kiedy zdecydujemy sie na nastepne? 
Nie wiem czy pomoglo ale z pewnoscia nie zaszkodzilo i w dodatku umililo oczekiwania!No i powszechne porzadki do domu.Jestesmy takimi balaganiarzami,ze ja co rano mam co robic...A jeszcze rzeczy od mamuni trzeba poprzegladac,posegregowac,popakowac....W ogole dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki!