reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Girly wlasnie sobie tak myslalam zeby je dzisiaj kupic ale strasznie sie boje bo ja panikara jestem i okropnie boje sie bolu, chyba jestem nienormalna:baffled:

Eeee...ja nie jestem panikara...a panikuje...:dry:...najbardziej przeraża mnie fakt pobytu w szpitalu...i paralizuje mnie strach z obawy przed tym czy mały będzie zdrowy...:baffled: targedia z nami babami...

No i jeszcze mam jedna obsesje...czy wogóle podołam porodowi...czy nie wyglupie się na porodówce...hehee...a dzisiaj mi sie śniło, ze urodziłam 3 miesięczne dziecko... i jadło Tic Taki...obsesja!!!!!:szok:

Czesc dziewczyny!

Moj aniolek spi.Ja sie biore za porzadki bo dopiero zasnela...od 9:00 chodze z nia po domu i wszystko pokazuje,karmie ja bez przerwy no i wkoncu postanowilam ja powerandowac...I to jest to!Od razu zasnela!Maly glodomorek...najada sie tak strasznie,ze jej sie ulewa a jak sie juz uleje to dalej chce jesc.... :-D

EWA GRATULACJE!

Girly pociesze Cie...do porodu i tak sie nie da przygotowac-tak mi sie wydaje.Nie wiem zreszta...Ja wyobrazalam sobie swoj zupelnie inaczej.Mialam pecha :happy2: Wykrzyczalam mezusiowi: "Wiecej mnie w to nie wrobisz!!!!" a po 2 godzinach skurczy partych przy kazdym z osobna jeczalam,ze juz nie dam rady :sorry2: Ale dalam!I okazuje sie,ze bohaterka jestem,ze 4 godziny tych partych wytrzymalam...No i naprawde mielismy POROD RODZINNY bo nam nikt k...wa nie raczyl pomoc...Ale to i tak nie ma znaczenia jak sie widzi swoje dziecie :tak: I tak sobie mysle...Ciekawe kiedy zdecydujemy sie na nastepne? :-D

ALBI ja trzymam mocno kciuki za Ciebie!Ja bylam pewna,ze jestes po wszystkim jak bylam w szpitalu!!!Polecam duuuzo sexu jesli Ci sprawia przyjemnosc :tak: Nie wiem czy pomoglo ale z pewnoscia nie zaszkodzilo i w dodatku umililo oczekiwania!No i powszechne porzadki do domu.Jestesmy takimi balaganiarzami,ze ja co rano mam co robic...A jeszcze rzeczy od mamuni trzeba poprzegladac,posegregowac,popakowac....W ogole dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki!

Witam, ja od 6 nie śpie!
Mój szalony syn na przemian płacze i je-pijawka dosłownie.Teraz spi zobaczymy jak długo.Ja jeszcze w piżamie........nic nie jadałam......
On plakał a ja razem z nim........:-(nie ma lekko......

Ja niestety nie mam balkonu................ale chyba otworzę szeroko okno i postawię przy oknie wózek.............może też zadziała na krzykacza :dry:
Szczypawka ja też mam górę sprzątania i prasowania:baffled:

mam wiesci od Dzidzi- RODZI!!!Ma 4 cm rozwarcia i jest w szpitalu na porodowce. :-)Pisala, że nie wie co sie z nia dzieje. Prosdila tylko zeby Was pozdrowic i zebysmy wszystkie trzymaly kciuki:-)

reklama
My w ramach werandowania jedziemy na zakupy, bo pasowaloby obiad mezowi ugotowac. Moj synek je co 2 godziny. Na szczescie w samochodzie spi dluzej wiec bez obaw moge wyskoczyc z nim na miasto.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry