reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti a czemu macie zakaz?Ja mala weranduje 3 dzien i dzisiaj juz stala praktycznie w drzwiach balkonowych jakies 15minut.Polozna byla na tej wizycie patronazowej u nas w poniedzialek i dala "zezwolenie" :-) Od niedzieli planuje juz wyjscie na spacerek.Na poczatek pol godzinki jakies no ale zawsze to jakis spacerek!:happy2:

reklama
Girly ja tez tak mam ze caly czas mysle o tym czy moja Natali bedzie zdrowa, nie moge o tym przestac myslec. a sen mialas super:-D

Mili...a teraz pomyślmy pozytywnie...u mnie w Krk akurat sliczna pogoda ...słoneczko i inne bajery...jak wiosną...i pomysl, ze niedługo będziemy też werandować "naszą parkę" jak dziewczyny wyżej...ty córeczkę a ja synka...miejmy nadzieję że płci nie zmienią :-p

Fajny, taki kot. Wczoraj znajoma opowiadala mi podobna historie o swoim synu i psie.

Ja zrzucilam 8, z 10 kg ciazowych i waga stanela. Koniec i kropka. A mi tu do pelni szczescia pasuje jeszcze 7 zrzucic.

Anja, żebyś wiedziała, ze jest mi przykro :-(. Tzn ciesze się, ze kolejna z nas bedzie mamusią, a moj nic. Tylko mnie kopie. Dawidek mnie nie kocha :-(. Chyba pojade do Mc's na szejka, żeby sie pocieszyc jakoś.

Dziewczyny wasze dzidzie beda zdrowe:tak:, bo nie maja innego wyjscia:-D Thomas urodzil sie w 30 tygodniu i teraz wszystko jest ok (prawie). Rozwija sie prawidlowo, choc z opoznieniem, tak jakby sie dopiero urodzil. Zastanawiam sie jaka wage bedzie mial w dniu swoich urodzin, czyli 19 stycznia:dry:??

Pociesz sie Albi.ze pojdziesz do szpitala w piatek wiec cos sie moze wyjasi.Tak samo Milli
Ja nie mam ani jednego objawu:no::no::no:Nic!!! obnizyl sie troche brzuch i to wszystko. W sobote ide do gina i na ktg, ale pewnie nic konkretnego sie nie dowiem.

reklama
Mamy zakaz ze względu na zapalenie płuc, które Oliś preszedł................miał crp 100 przy normie do 10 więc muszę na niego uważać............jest teraz bardziej podatny.Na podwórko będziemy mogli wyjść jak kończy miesiąc..
A mi brakuje jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciąży;-)
Szczypawka jeśli Zuzia ulewa częściej niż 3 razy po jedzeniu to możemy podejrzewać refluks...tak nam mówiła alergolog i pediatra na wykładach w szkole rodzenia...........
Polecam Oilatum do kąpieli, nie trzeba potem oliwką smarować ciałka
A u ie mężuś kąpie synka......ja go myję myjeczką a mąż w wanience opłukuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry