reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
widze ze u nas na forum juz wszystkie chca urodzic:-DNo ba- nie ma sie co dziwic....
ja w zyciu nie myslalam ze bedzie mi az tak ciezko, jak na poczatku biegalam, bylam bohaterka- ciaza przeciez to nie choroba tak teraz pomimo tego,że chce juz rodzic nie mam po prostu sily na nic:-(
Co do Oillanum to tez slyszalam, że jest najlepsze...Nie trzeba zadnych oliwek po kapieli. Wiec juz sie zaopatrzyłam....

reklama
Girly ja też właśnie modle się, żeby jeszcze te 2, 3 tygodnie wytrzymać a wtedy niech się dzieje.....:tak:

a do szejka to sie zraziłam, bo jakis rozwodniony mi się strasznie trafił i o jakimś innym smaku. Fakt, ze tez dawno nie jadłam i mogło sie pozmieniać

ale polecam bakaliowe lody algidy są przepyszne, smakują podobnie jak te nasze polskie lody bambino na patyku i polewam bitą Śmietaną presidenta , no palce lizać i można wszamać o każdej porze , bo wyjmujesz z zamrażalki:happy2:

ale robicie smaka... ja to bym wciągnęła babkę cytrynową i ananasa, takiego świeżego, przekrojonego na pół i wygrzebywać z niego miąższ!! mniam! :-D

lody opchnęliśmy z mężem w dwa dni ale śmietanę zepsułam, bo tak dawno jej nie jadłam i aplikowałam sobie ją normalnie a nie do góry dnem i teraz została śmietana ale bez powietrza i sie rozpływa, ale i tak smak ten sam:-D

więc polecam gorąco:tak::-D:-D:-D:-D

Esti, u nas sąsiadka karmi piersią bobasa i któregoś dnia miala taką ochotę na kiszone ogórki że odciągneła mleka dla małego na cały dzień, narobiła zapasów i zjadła 4ogórki, bo nie mogła wytrzymać... też jest to jakaś myśl

reklama
Mój sie juz od butelki odzwyczaił!
Nie wiem co to będzie jak we wtorek pójdę na egzamin na 3 godziny a w sśrodę na 5 , zapłacze mi sie dziecko z głodu:-(
Nawet nie mam czasu się uczyć......teraz nieś pi tylko leży wózku i się rozgląda..............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry