reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anija ciekawy sen... mi tez sie cos glupiego dzis snilo.... ale to norma...
wlasnie wychodze na polko... milego dnia
buziaki- pewnie dlugo nie ywtrzymam bo goraco...

reklama
Anja - karny jeżyk :-D Ty to masz pomysły, a może cos wymyslisz dla mojego męża jak mnie będzie denerwował ?:-)
Skąd w ogóle takie sny u Ciebie?? I jeszcze w dodatku kopulujące się krokodyle :-D, chyba za dużo sexu ostatnio macie ;-)

Ale te dresiki sa rozkoszne. Superowe!!!!!
Anja- zajebiste te krokodyle-hahahhahaha. Ubawiłam sie...hihihihi
Ja własnie zjadłam pierogi z kapusta i grzybami, zagryzłam to brzoskwinią i popiłam mlekiem.
Ale zaraz bede miała branie w kibelku....

dziewczyny jeśli mogę coś wtrącić o zakupach np o tych dresach z wyglądu fajne ale...nie sa rozpinane przez całość więc ciężkie w zakładaniu (nawet bodziaki można kupić rozpinane przez całość i na pierwszą wyprawkę zdecydowanie polecam-nie trezba się martwic o główkę maluszka) i drugie ale-kołnierzyk Według mnie zero wygody dla dziecka
chodzi mi o coś takiego
WYGODNE BODY!! ROZPINANE!! **BAW 100%** 4 kol. (224721029) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW NOWE BODY ROZP. NA DłUGOśCI 62 CM (226339060) - Aukcje internetowe Allegro

Cześć. Właśnie wróciłam od gina. Wszystko w porządku, ale usg zrobi mi następnym razem. więc muszę poczekać do 21 września. Pytałam go o ten art. z KP o którym Wam pisałam. Powiedział, że zna ten przepis, ale pacjentki jakoś o nim nie wspominały. Ale bez problemu wypisał mi zaświadczenie (tak na wszelki wypadek) o terminie kolejnej wizyty.
Musiałam wczoraj ściągnąć pierścionki bo mi ręce spuchły. Nie wiem czy to z gorąca czy właśnie zatrzymanie wody. Mówił mi że jest taki ziołowy środek który można brać w ciąży, dostępny bez recepty Cyclo 3 fort - podobno skuteczny.

witam wszystkie styczniowe mamusie, ja mam termin na 20-tego stycznia.To moja druga ciąża, byłam już na tym forum podczas pierwszej w 2005 roku i musze powiedziec ze to forum jest BAAAARDZO pomocne, bo w sumie wszystkie przezywamy prawie tak samo - to samo...hehe.... Nie jestem na bierząco w waszych postach, ale od dziś postaram się tu często zaglądac... pozdrawiam;-)

Butterfly- witamy!!!Ale nasz dużo w tych styczniówkach.....
Pewnie, że przydatne jest to forum...Przynajmniej mozna sie uspokoic jak cos kłuje, boli to wiemy, że nie jestesmy same..
Dziewczyny ja za kazdym razem jak ide do gina to mam robione usg. Nie wiem czy to dobrze ale jak chodze raz na piec tygodnii to chyba nie zaszkodzi. Poza tym do tej pory zawsze miałam robione wewnetrzne.
Lubie widziec moja dzidzie na monitorku, jej bijace serduszko i machajace łapki.
Kurde napisałam " jej bijace serduszko"- jakby to byla ona....Hahahhahaha

czesc dziewczynki. Witam nowe styczniowe mamuski;-) pumi masz boski brzunio na pewno nikt nie pomysli inaczej gdy na ciebie popatrzy :tak: wiecie co dzis kupilam.Malusi grzebien i mieciutka szczoteczke do wloskow dla malenstwa :-Dogladam to teraz i rycze wogule dzisiaj caly dzien chce mi sie plakac :-(

reklama
Do góry