reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Kurcze o niczym innym nie marze jak nagadac jej do woli. Juz kilka razy powstrzymywałam sie i gryzłam w jezyk. Za kazdym razem robilam to ze wzgledu na mojego meza. Poza tym wiem, że ona na pewno powie- przesadzasz....:wściekła/y:
Trudno musze sie z tym pogodzic, że ona taka jest i juz. Jak urodzi sie dzidzia to bede miala pretekst zeby tak czesto nie jezdzic...
Własnie udało mi sie namowic Kacperka na zakupy jutro!!HURRRAAA!!zaciagne go sklepow z ubrankami- H&M. A niech wie,że ma zone i dziecko...:-DPo przeczytaniu Waszych watpliwosci co kupic do ubioru dla malenstaw sama zaczelam sie zastanawiac co tu trza kupic- chyba same cieple ubranka...Nie wiem moze jakis kombinezonik...albo lepiej nie..bo dobiore kolorystcznie do wozka...No to co trzeba kupic na poczatek. Pumi to juz wszystko ma...Ta to szaleje...A jeszcze sie okaze ze bedzie miala bliziaki i bedzie musiala wszystko podwojnie-hahhaha
:-)

Asia- czemu masz takie pesymistyczne mysli. Nie gadaj glupot bo dostaniesz po tylku od nas wszystkich. co to za smety ? dzidzia sie poplacze w srodku-przeciez ona wyczuwa twoje emocje
xx_pocieszyciel.gif

ja wrocilam z zakupow- padam na pysk a tu jeszcze dzis trzeba ze 3 godziny na lotnisku spedzic!
moj maz zwariowal. objezdzilismy caly Manhatan i znalazlam wozek Iglesina ale sie rozczarowalam- okropnie ciezki!
balam sie P. powiedziec bo juz mial dosc wozenia mnie. cichutkim glosikiem poprosilam o zawiezienie do ostatniego sklepu godzine drogi i sie zgodzil dla swietego spokoju. i Iglesiny nie mieli ale kupilismy peg perego-zielono czarny.Car seatu nie bylo w tym momencie ale cena w porownaniu z wozkiem wydala mi sie kosmiczna. P. woiwedzial ze podjedzie w kotrys dzien i dokupi car seat bo chce juz miec zakupy z glowy
xx_olaboga.gif

malo tego kazal mi od razu wybrac lozeczko, fotel do karmienia i co tam jeszcze chce ale nie bylo w tym skelpie tego co ja chce i wyszlismy tylko z wozkiem. potem pytam co on tak szaleje z tymi zakupami a on ze jak mi kupi wszystko za jednym zamachem to mu nie bede co 2 tyg glowy suszyc zeby mnie wozil po sklepach- czyz to nie cudofffnie????????

Super ten wozek!!! Fajne kolorki.Ale wlasnie czemu nie ma gondolki? Ostatnio slysze, że coraz wiecej ludzi kupuje same spacerowy.
Pumi a ten Twoj maz to cierpliwy jest!!!Wozi cie i jeszcze płaci...

Agnie z tym odchudzaniem po urodzeniu to rzeczywsicie nie glupi pomysl. Trza bedzie pomyslec o jakims spa czy co to tam jest...
Dziewczyny a ile przytyłyscie do tej pory? Ja na razie 3,5 kilo...Chyba schudłam nawet!!!

Eeee, ja dopiero 2 kilo i się trochę zamartwiam, że to już 5 miesiąc, a ja tak mało przytyłam... :| Chociaż dzidzia się dobrze rozwija, w czwartek (19 tydzień) ważyła 230 g. :)

reklama
Do góry