reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc wszystkim Ja licze tyg jak wtym kalkutorze na bb pozatm mam takie kolko jak ginekolog i mi sie zgadza ze 22 tyd 2 dzien Ja tez ide jutro do lekarza i sie denerwuje a co do tycia schudlam 2 kg:szok: lekarz mnie zabije.

reklama
Mili jak zwykle umiesz mnie pocieszyć :-D, fajna z Ciebie towarzyszka życia ciązowego ;-)
Dzidzia bardzo się ciesze, że z małą Dzidzią wszystko w porządku :-)
Asia nie wiem czy to do mnie było kierowane, ale ja nie ciesze się z tego że juz tyle złapałam kg, chyba wiesz że w 3 trymestrze najbardziej się tyje - niestety( tak więć wszystko przed nami) :-(
Pumi ta Ameryka to jakas zwariowana, nie dość że usg robią dopiero po 20tc to jeszcze kase wyciagają i to nie małą - pytam się za co??Paranoja
Helenko właśnie o to mi chodzi czyli zaczęłaś 23tc :-D

Justice nie przejmuj sie chudniesz, a +5 dopadnie wczesniej czy pozniej:-D
Naprawde nie ma to znaczenia, moja kolezanka przytyla 25kg mala ma 2.5 jeszcze rok temu bylo brzuszka ciazowego troche widac a teraz chuda laska.
Wlasnie wide,ze wrzesniowki sie juz sypnely....:szok:no cuz zima sie nieublagalnie zbiliza, czas zachrzania, nie zdazymy sieobejrzec a same bedziemy rodzic, a mialy to byc dluuugie 9msc:no:Nie wiem kiedy to minelo ale ja juz mam polowinki:-):-):-)

Dzidzia- no super cieszymy sie bardzo, że wszystko jest oki. :-)
Ja ide 6 wrzesnia na zwykle usg i mam nadzieje, że powie mi jakiej plci jest moja dzidzia. bo chyba tak sie da? Czy nie? nie wiem juz sama czy dla pokazania plci potrzebne jest 3g?
Justice- nie martw sie ze tyle przytyłas.... Zobaczysz jak urodzisz...zrzucisz to szybko..
Moja kumpela przytyła 30 kilo w ciazy... a pozniej schudła tak,że byla chydsza niz przed ciaza.
Pumi- Ty zakupomaniaku!!;-)

hurrraaa!!!!!! Dzidzia i po co te stresy byly? ciesze sie ze wszystko dobrze u ciebie i obiecaj ze nie bedziesz sie zamartwiac jak cie brzusio bedzie pobolewal!!!!!
ja czekam az maz mi podstawi autko pod dom.
zjadlam sniadanko i dziecko od razu wstalo i sie rusza-ale sie ciesze ze codziennie daje o sobie znac. wczoraj wieczorem strasznie mi dalo we znaki hihihi. chyba z godzine mialam tance i hulance w brzuchu hihih.
od wczoraj tez zaczelam mowic glosno do brzuszka. dzis tez kruszynce mowilam ze mamusia je bardzo, bardzo kocha i nie moze sie doczekac na nie po tej drugiej stronie brzuszka. chyba sie wtedy hormon szczescia wydziela bo od razu robi mi sie tak cieplo na duszy.

dzidzia fajnie ze wszystko dobrze
Asia na zwyklym usg terz mozna zobaczyc plec wiki terz byla styczniowa i we wrzesniu lekarz mi powiedzial ze na 99% dziewczyna i zgadzalo sie

Dzieki dziewczęta za słowa otuchy :-), wiem ze zrzucę po ciąży a raczej jak skończę karmić, ale boję się wizyty u gina - ostatnio problem miała jak przytyłam 2,5kg w ciągu miesiaca, a teraz 6kg:szok: od ostatniej wizyty - nie ciekawie

Dziekuje Dziewuszkiz a trzymanie kciukow... ja sie musze pochwalic, bo w koncu przytylam- 3 kg:-) obiecuje, ze juz nie bede sie zamartwiac niczym, tzn. mam nadzieje, ze Malesntwo w koncu zacznie sie ruszac wiecej, ze bede czuc je czesto, ze az czasem bedzie mi to przeszkadzac....
Justie nie przejmuj sie, moja siostra tak jak ja do 5, 6 miesiaca nie tyla, ona wrecz chudla, a pozniej przytyla 25 kg;-) po karmieniu zrzucila wszystko w mig... tak samo Helnko nie martw sie , bo teraz nabierzesz na sibie, ;-)
bylam dzis patrzec na lozeczka... w moim miescie, tzn w wiose obok- ale to jakbyw wadowicach, jest ten producen Drewex- wyobrazcie sobie, ze sklepie firmowym maja na krzyz 4 lozeczka- paranoja...a przy fabryce nie ma wystawki...
wlasnie robie obiadek... wiec jestemz doskoku...

Dziewczynki spadam do domu. Dzis bedzie rosołek. Mniem juz sie doczekac nie moge.
Nie stresujcie sie, nie myslcie o pierdołach...
mielgo wieczorku
papappapa

reklama
Ja mam luzeczko z Drewexu nie sa takie drogie i bardzo trwale.Po moich dzieciach jest jak nowe i wiem ze maja bardzo ladne wzory:tak: Ale zeby przy fabryce nie bylo sklepu :angry: napewno duzo ludzi by kupowalo chyba ze nie zalezy im na sprzedarzy

Do góry