reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dokładnie jak RAF z zadowoleniem powiedział mi po Usg ze chyba dziewczynka myślałam ze go zabije a ryczec mi sie chciało................
na następnej wizycie zapytałam gin czy było widac a on na to że jak by bylo widać coś by powiedział i z ta nadzieja czekam następnego usg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:

reklama
wczoraj bylam na wizycie ale nie zrobil mi ginio usg:wściekła/y:
musze czekac jeszcze 3 tygodnie na usg morfologiczne wtedy mam sie dowiedziec
w sumie to sie ciesze ze jeszcze nie wiem, fajnie sie podroczyc z mezulem, bo ja czuje synka, a on corke;-)

Spadam do luzia jutro musze wstac o 6.30 zeby isc do lekarza ustawic sie w kolejke :szok:u nas jest jeszcze inna epoka i nie umawiaja na wizyte wczesniej Gin przyjmuje tylko w srode ijak sie przyjdzie rano i stanie w kolejce to mozna sie zalapac .Lekarz przyjezdza o 8 a ostatnio bylam pod przychodnia o 7.20 i bylam 6 na liscie:no: najlepsze jest to ze przychodnie otwieraja o 8 wiec czeka mnie godzina czekania na dworze .Nie wiem jak bedzie to wygladac zima :angry:Trzymajcie za mnie kciuki bardzo sie boje:sad:

Helena bedzie wszystko ok, nie martw się na zapas:tak:Powodzenia jutro, trzymam kciuki, daj znać co i jak:tak::-)
Mili a co tam u Ciebie, wszystko ok po badaniach?
Coś Pumi się dzisijaanie odzywa...............a szał zakupów ją ogarnął:-D

reklama
Helena- trzymam kciuki mocno!
Esti- wielkie gratulacje!!!!!! chyba dolacze do twojego grona. takie mam przeczucie-ale dowiem sie dopiero 17 wrzesnia.
ja bylam na zakupach i jak zwykle pojechalam po bambusowe maty na stol a wrocilam z 3 kompletami spiochow dla dziecka. ja jestem nienormalna!
poniewaz dawno nie wklejalam zadnego zdjecia to nadrobie teraz zaleglosci hihihi.

pierwsze- jak sie bedzie preznetowac przyszla mama z pojazdem dzidzi a drugie ze zdobyczami dzisiejszego dnia

Do góry