reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam po baaaardzo długiej przerwie. Ostatnio odzywałam się w czerwcu. Pewnie już nikt mnie nie pamięta...
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości.
U mnie rozpoczęty 23 tydzień, w piątek byłam na USG, na 80 % dziewczynka. Malutka jest kruszynka, mniejsza ok 8 dni niż wychodzi to z OM. Najważniejsze że zdrowo się rozwija!
Czuję się bardzo dobrze i niesamowicie się cieszę na córeczkę!:laugh2: Mam już w domu rozbrykanego 2 latka.
Pozdrawiam wszystkie styczniówki!

reklama
Witaj Megi.... gratuluje Córeczki... coraz ich wiecej jest.....
rzeczywiscie jakbys chciala nadrabiac zaleglosci to by duzo Ci to zajelo, bo niezle czasem drukujemy:tak:

dzidzia: No, na pewno będzie dobrze :D
syllka_k: Ja tam myślę, że ten wiek jest idealny na zamążpójście i ciążę :-p A co do dzidzi to też trochę wyluzowała z kopaniem i również się trochę martwię...
megi2008: Gratulacje dziewuchy :D

Tomek wrócił właśnie z Jyska i dostałam trzy firanki do wyprasowania ;p Powiesił linkę przy oknach w salonie i będziemy mieli czerwone firany w końcu :] Z tą pomarańczą po drugiej stronie nieźle się komponuje... A kuchnia jeszcze raz musi zostać przejechana farbą i koniec na dzisiaj. Ja jeszcze przyniosę trochę jasnej farby z piwnicy i naciapię kwadratową gąbką linię z kwadratów na całą długość ściany kuchennej ;p A CO! :) Jak robimy chatę na full wypas to robimy :laugh2:

czesc dziewczynki!
ja za maz wyszlam jak mialam 26 lat. dobry wiek na slub ale jestem zdania ze na dziecko troche pozno w moim przypadku- zaluje ze nie zdecydowalam sie jakies 2 lata wczesnije na dzidzie. ale lepiej pozno niz wcale!

Agnie my mamy pomaranczowa sypialnie.... troch intensywny kolor ale juz sie przyzwyczailismy....
Pumi co sie tak malo oddzywasz????
alez senna jestem

Dzidzia- malo pisalam bo w weekend mnie nie bylo a w poniedzialek swieto w usa i mezlulo w domku iwec mu troszke czasu poswiecilam- niech doceni jaka dobra zonka ze mnie hihihi

Trochę intensywny kolor, ale daje takie fajne wrażenie ciepła i przytulności... :)
Strasznie zgłodniałam, idę wyjąć pyzy z mięsem z zamrażalnika. CZUS!

Piotrek przeszedł samego siebie Zostawiłam go w łóżeczku żeby zasnął i wyszłam Wracam po chwili a on bez pampersa z gołą dupkę i woła beeeeee! Także zrobił kupkę i się rozebrał (był w pampie i w rajstopkach) No wiecie-pościel łóżeczko no i moje dziecko całe w kupie :shock: Już wolałam sudocrem :roll: Ale mu wybaczam bo to ma po mamusi ja też taki numer odwaliłam :D

dzidzia panowie byli zabrani żeby pilnwać wieczorami dzieci jak mamusie bedą imprezować:-) Super było Mój już sie doczekac nie może kolejnego zjazdu

Magi gratuluje córci

aOla to rzeczywiscie super pomysl....
Pumi a to juz rozumiem Twoja nie obecnosc... ale masz fajnie, ja jak chce posiedziec z danielem sama to slysze, ze sami jeszcze sie nasiedzimy...
no ale musze sie pochwalic "umyl wczoraj okna", w sumie to je przygotowalam do mycia... ale w koncu zaczal cos robic i powiedzial, ze wie,ze jest zly dla mnie , ze obiecuje, ze to sie zmieni... zobaczymy.....:-)

reklama
a Piotrus dał niezły popis.... ja tez mialama takie pomysly....
a jak mnie moj starszy brat o 9 lat(zreszta innego nie mam:)) wkurzyl, to jak sie kapal, a ja siedzialam na nocnkiku wrzucałam mu zawartosc nocnika do wody- mala zlosnica bylam?! e nie... moja Mamusia opowiada, ze byłam bardzo grzeczna....
ostatnio sie dowiedzialam, ze ile razy kobieta chodzi w ciazy to ubikacji w nocy, to tle dziecko sie w nocy budzi... ze nawet mniej wiecje o tych samych godzinach.... ja ostatnio sie budze w nocy, ale do ubikacj i nie musze czesto chodzic.....
jestem jakas dzis slabiusia..... a tu ide dalej sprzatac mieszknko
milego popoludnia

Do góry