reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

uff... troszeczkę mi zajęlo nadrobienie zaległości, ale dałam radę
Momi nie daj się i skorzystaj z pomysłu pomysłowej Pumi :-D
Sylka (sorki za prostolinijność z mojej strony) ale... masz cyce jak donice :szok: :-), rzeczywiście słoneczniki wybujane masz w tym roku ;-)

reklama
no jesteś wreszcie..:-)
nie za ma co;-);-);-)
a nie mówiłam , ze wyglądam jak pamela:-):-):-);-);-)bez biustonosza to normalnie sterczą mi jak implanty:tak::tak:, a mój mężulek sie cieszy, łypie okiem i mówi, ze mogę już pozować na plakaty hihihih
przedtem miałam normalne 75 b lub 80b a teraz to już sama nie wiem:crazy:

ale mam dzis lenia, caly czas leze, co jakis czas chodze po domku, a wtedy dzidzia sie rusza..... Pumi mysle, ze nie ma co panikowac, tam sie non stop wszystko zmienia, dobrze, ze czujesz malenstwo- to jest najwazniejsze...
Momi kto jak kto, ale rozumiem Cie doskonale.... w zyciu nie zgodzilabym sie na lozeczko... czasami jak sie klocimy to D zazrtuje, ze cos bedzie po corce- a ja wpadam wtedy w histerie.... wiesz mozesz sprawdzic tak jak a Ola Ci pisze te ciuszki, bo moze naprawde cos fajnego znjadziesz... ja co jakis czas skrzetnie ukrywam dekoracje- np. jakies swieczniki po tej bylej( choc ona tam krociotko mieszkala) bo chce, zeby w mieszkaniu bylo tylko to co nasze wspolne....
a nie po niej.... narazie D albo nie zuwazyl albo si enie chce klocic.... musze wymienic wszystkie garnki, bo jego eks do kucni sie nie nadawala i kupila takie beznadziejne, lekkie jak nie wiem co.... ale po malutko... hihihi...
a jak sie czuje te skurcze?!
Justie25 rzeczywiscie mialas duzo do nadrabiania....:happy2:

No jakieś 20 stron ;-), ale Wam wybaczam :-D:tak:
Ja tez mam strasznego leniwca, dzisiaj znowu przespałam pól dnia :sorry2: i w sumie nic pozytecznego nie zrobiłam... przepraszam dwie krzyżówki rozwiązałam, ale się zmęczylam i zasnęłam :zawstydzona/y:

Sylka to może od dzisiaj będziemy do Ciebie zwracać się Pamelko ;-):-D

Ocho.... córcia mnie tak kopie, że chyba się dopomina żeby ciocie z babyboom pozdrowić :-)
Czy Wy tez tak macie, że rozmawiacie z brzuchami, nasłu****ecie i zmuszacie:-D innych do tego samego :rofl2: - wczoraj zmusiłam Cafutka(moją chihuahue) żeby słuchał jak pluska jego mała pani :-), chyba nie był zadowolony. Mój men' szczyzna nawet stwierdził, że przez chwile wyglądałam jak Elmirka z Animków:sorry2:, ale cieszy się że na psa się uwzięłam a nie na niego :-) - nic straconego, dzisiaj jego kolej :-D

właśnie w teleekspresie mówili ze w Polsce po raz kolejny jest akcje że KAŻDA ilość alkoholu wypita przez ciężarną szkodzi dziecku w brzuszku

Hello, witam nowe mamusie,trochę mnie nie było a wy nadrukowałyście..........czytałam chyba z godzinę:happy2:
A u mnie nudy, mam ostatnio takiego doła i lenia że mi się nic a nic neie chce najchęt5niej to bym całe dnie przesypiała:sick:

A więc moja wizyta na usg 3D była nieudana . podziwialismy z męzem tylko tyłek i plecki naszego maleństwa, które spało w najlepsze i z badania żadna raocha i lekarz nie mogł zbadać narządów.
Ale dzisiaj bylam znowu i synek był grzeczny i ułożył się prawidłowo i wzystko można było dokładnioe zbadać i zmierzyć.WSZYSTKO JEST W POPRZADKU :tak::tak::tak::-):-):-D:-D A GłóWKA proporcjonalna do reszty ciałka.Synek jest zdrowy, co za ulga;-).Waży 50 dg i 2 g a mierzy całe 20, 5 cm:rofl2:
Mili u Twojej córci główka też jest prawidłowa więc nie ma co się martwić
Pumi ja robiłam to ciasto i pyyszne, ale mam przepis na 3 bita i jest sto razy lepsze i swoje bez żadnych dodoatków.
A ja od kilku dni nie mogę patrzeć na jedzenie, wręcz się zmuszam żeby coś zjeść.W ciągu 4 dni schudłam kilogram:-:)baffled:

aOla też o tym słyszałam, ja piję tylko Karmi, juz zapomniałam jak smakuje piwo i wino, a wódki nigdy nie lubiłam:baffled:.A 25 września idę na wieczór panieński(będą tylko 2 mężatki) ale ubaw, 2 mężatki na wieczorku panieńskim:-D:-D:-D:-D:-D.Ale to oja bardzo dobra koleżanka,po slubie wyjeżdżają do Hiszpanii wię ostatnia okazja żeby się spotkać.Już zamówiłam Kwrmi u dziewczyn:-p

reklama
Wyszłam dziś wreszcie z domu, przeleciałam kawał miasta i padłam. Kupiłam kolejne spodnie dresowe tylko rozmiar XL, biodrówki. Nienawidzę jak coś mnie ciśnie w brzuch, choćby troszeczkę. Nie wiem co zrobię z całą zimą:-( w ogóle nie cierpię rajstop, a te ciążowe - mimo klina na brzuch i szerokiego pasa - ściskają się tak strasznie, że nie będę ich nosić.:szok: Poradzono mi takie dla babć: rozmiar 5, z podwójnymi klinami, podobno bardziej się rozciągają niż te ciążowe. Co myślicie?
Pamela, tzn Sylka, mój biust też oszalał, i też się Mążusiowi podoba;-). Noszę teraz 75E:szok:. Tylko taki rozmiar odpowiada wskazówkom prawidłowego dopasowania biustonosza, tzn żeby fiszbina CAłKOWICIE dotykała klatki piersiowej, również między piersiami podczas gdy piersi wypełniają miski.

Sorki, ja to chyba w ogóle nie umiem krótko pisać:sorry2:

Do góry