reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
esti to cudownie, ze z dzidzią wszystko w porzo. ile dałaś za 3d? gdzie się podziewałaś?
a i dawaj przepis na 3bita.:-):-)
pandorax hihihi z tym naszym biustem to śmieszna sprawa:-):-):-):-) ale mam nadzieje, ze z pokarmem nie będziemy mieć problemu, czy nie zależy to od rozmiaru?
Ja wczoraj objechałam pół miasta,:no: żeby sobie spodnie dresowe kupić takie z miękką gumą lub ściągaczem, ale nawet w diversie nie było, jak rany.:wściekła/y: Co sie dzieje, czyżby wszystkie kobitki były w ciązy?

a z tym alkoholem to jakoś teraz sie głośno zrobiło.
Mnie sie wydaje, ze to przez to , ze ostatnio dużo było przypadków pijanych kobiet w ciąży , a nawet rodząca upojona do tego stopnia , ze dziecko chyba miało promil we krwi:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:.
Ja mogę sie przyznać,ze zanim sie dowiedziałam to oczywiście okazjonalnie nie pogardziłam. A teraz czasami łyczek piwka od mężulka.:happy2: łyczek na cały żołądek to żadne procenty:-p

Sylka Poprostu mialam lenia ogromnego i nic mi sie nie chciało:baffled:
A łyczka piwka można wypić
Przepis jak znajdę to napiszę, zaraz poszukam:tak:
A co do biustu to moj tez calkiem calkiem , a wielkosc nie ma wplywu na karmienie, bo to zalezy od laktacji a nie wielkosci cycek:rofl2:
Jak ja nie cierpię jesieni

Znalazlam porzepis
3bit
2 opakowania krakersów
3opakowania herbatników
1puszka mleka skondensowanego słodzonego
1\2 litra śmietany 30%
4 zółtka
1\2 szklanki cukru
3\4 kostki margaryny
1szk maki
2 szklanki mleka
cukier waniliuowy

1, 5 SZK MLEKA ZAGOTOWAć Z MARGARYNą, CUKREM.w TYM SAMYM CASIE WYMIESZAć 1\2 SZK MLEKA Z MąKą I żOłTKAMI. nASTęPNIE WLAć DO GORąCEGO MLEKA I GOTOWAć PRZEZ CHWILE.
Układać na blaszce:
- herbatniki
-gorący budyn
- krakersy
- mleko z puszki(ciepłe musi być)
- krakersy
Na wierzch mozna wylac czekoladę
SMACZNEGO

Jest kaloryczne a e pyyszne:-p

e-stera, normalne słone krakersy?
U mnie usg refundowane jest na tak starym urządzeniu, że słabo tam cokolwiek widać. Teraz pójdę na połówkowe prywatnie, też na 3D. Mam nadzieję, że dzidzia będzie łaskawa i pokaże swoją płeć.
Sylka, to prawda z tą laktacją - nie zależy od rozmiaru:no:. A spodnie dresowe dostałam w Butiku, z przeceny po lecie, ale mimo to są grube, takie mięciutko wyściełane od środka, w sam raz na jesienno-zimowe chłody. Ale mają być do chodzenia w domu.

ciasto brzmi apetycznie- musze wyprobowac przepis przed przylotem moich rodzicow i jak mi wyjdzie to ich zaskocze hihih
ja dzis na obiad wyprobywuje przepis z gazety Rodzice na rybke pod ziemniaczana kolderka.

reklama
esti ale to mleko skondensowane to trzeba ugotować?tak??
Przepis już wydrukowałam, może zamiast piernika zrobię 3bita?hm...bardzo prosty w wykonaniu:-):-)
Pumi ja juz po kolacji a ty dopiero za obiad się zabierasz, uh..

Do góry