helena-lidia
Styczniowe mamy'08
ja jestem a dziewczynki chyba gotuja obiadki mezusiom i nie maja czasu najpredzej idzie pogadac wieczorem a ja chodze wczesnie spac a w dzien jak cos pisze to nikogo nie ma:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
HEHE!Ale dzwoni do niego przynajmniej rz w tygodniu w jakiejś "bardzo ważnej sprawie"...Swoją drogą cóż za idiotka dała mu rozwód....To trzeba mieć naprawdę niepokolei w głowie bo taki facet się nie zdarza często!(Tylko ciiiii!żeby mu się w głowie nie poprzewarcało

nawet mogę zapomnieć o pysznym soku bananowym:-(

, inny znowu w pracy chciał ze mną prysznic barć ale sie uśmiałam, bo takie delikatne podchody robił) Oczywiście pochlebia mi to, ale nigdy nie skorzystałam. Najbardziej mój mężulek przejmuje się moim przyjacielem Niemcem. kiedy tylko przyjeżdża do Polski to sie z nim spotykam na kolacji, ale zawsze coś muszę ściemnić , żeby mężulka nie denerwować. A ten Niemiec to myślał, że mnie na swoje landy wywiezie,hihihi nawet mężatkę. Fajny z niego chłopak, przystojny, inteligenty, dobrze zbudowany, blondyn tak jak mój mąż ale ja kocham męża

. Tak w boku, po lewej stronie brzucha. Jak siedzę lub leżę to ok, ale wyjście do toalety wygląda tak że się toczę na ugiętych nogach, a w trakcie siusiania mnie ten bok boli nie do wytrzymania
. 

:-)
a mowilam wam ze w sobote mialam wykopki i latalam 3 godz po kolanach z koszykiem ziemniakow a nie bylo tego malo tylko kawal pola oczywiscie dwa dni bolal mnie brzuch
ale pomagaly mi dzieci

powiem jeszcze ze to nie pierwszy raz jak wymigal sie od takiej pracy jest poprostu urodzonym rolnikiem bardzo pracowitym