reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

taaaaa niebieski tez ladnie do dziewczynki pasuje- jak sie skomponuje z zoltym hihihihih co nie Anja? -a bylam pewna chlopca bo tak jak opisalam kiedys -seksilismy sie tylko jeden jedyny raz kiedy bardzo mnie bolal brzuch na dni poldne i potwierdzilam jeszcze testem owulacyjnym. no i te smaki na kwasne i na slone..... ehhh mile rozczarowanie hihihi a jak sie okaze przy porodzie ze Dominika jednak jest Dominikiem hihihih?
xx_haha_01.gif

reklama
mam wazne pytanie: lekarka pytala mnie czy nie mam zadnych krwawien i wycieku wod a ja bez zastanowienia ze nie mam. a teraz sobie tak mysle ze przeciez bielizne mam prawie caly czas mokra i cos wycieka ale raczej bym to zakwalifikowala jako sluz. i tu moje pytanie: czy wy macie tez takie wycieki wiekszej ilosci sluzu czy mam zaczac panikowac?

Z tego wniosek ,że dziewczynki to na kwaśne, a chłopcy na słodkie:happy2::happy2:
Pumi Twoją intuicję diabli wzięli, ale super że będzie córcia.:tak:Tylko co z ciuszkami niebieskimi?Pokoik też musi zmienić kolorystykę.......
A jak pasy zamówiłaś, podobały Ci się ?
Ja niestety też mam zwiększoną ilość śluzu, ale w ciąży to normalne, jeśli nie zmienia on koloru i zapachu to wszystko ok.Ahc te hormony................:crazy:

Duże ta Twoja Dominika:tak:, mój synek w 22 tygodniu ciążowy ważył 50 i mierzyl tylko 20cm, a oboje jesteśmy z mężem wysocy a tu takie drobniutkie bobo:rofl2::rofl2::rofl2:
Najważniejsze, że wszystko w porządku i ze zdrowe, super:-)

PUMI WIELKIEEEE GRATULACJEEEE Z DZIEWCZYNKI!!!
ale ci dobrze, ze już wiesz, :-):-)
ale według tego co piszecie ta ja już sama nie wiem co będzie u mnie, bo ani kwaśnego ani słodkiego nie jem:no::no:, jedynie ostre i pikantne + włosy na brzuchu, żadnych zachcianek i brzuszek mam mały:crazy::crazy:
Pumi um jie tez jakoś mokro sie robiło ale jak się okazało miałąm upławy i musze aplikować sobie globulki i 0 sexu:wściekła/y::wściekła/y:
a ja kupiłam ubranka dla dziewczynki i chłopczyka. co będzie to i tak ubiorę bo fajne mocne kolory kupiłam, a w takich najlepiej wyglądają takie maleństwa:tak::tak::tak:

To aOla mówisz , ze 56 rozmiar w H&M to 50?

a ja wróciłam od fryzjera,:-):-):-);-);-);-);-) fotki wstawię jutro.
w każdym bądź razie mąż zapytał czy aby na pewno wydałam na fryzjera a nie na ciuszki dla dziecka bo nie widzi różnicy, no nie mogę...:-p

hej babeczki wpadłam się przywitac widze ze juz jest nasmarowamych kilka stron no nic jutro poczytam co się nowego u was dzieje bo dziś padam już mnie praca męczy nie wiem czy dam rade pracowac wystac na nogach 9 godzin :no::no: nie ma szans już ledwie to robie a gdzie jeszcze koniec ciązy .

A tak na marginesie melisa chyba pomogła :-D:-D podziałała jak środek nasenny co podniósł głowe to mu opadła na poduszke i spał zobaczymy co bedzie dziś ;-)
to do jutra popołudniu do was zajrze pewnie bede miała niezłą lekture do czytania

reklama
eeehhh Sylka - zaden facet nie widzi roznicy w zmianie upierzenia tzn wlosow. ja kiedys zmienilam kolor na ciemniejszy i pytam Pawla czy cos zauwazyl a on po dluzszym przyjrzeniu sie stwierdzil czy mam nowy sweter?- hihihi- glupki!
a co do przeczuc i intuicji to kurde- zawiodla hihihih- ale ja nie jestem ani troche rozczarowana bo sama sie nie moglam zdecydowac kogo chce- teraz to sie dopiero bede bal;a roczarowania. Bo jak juz dali mi deal ze corcia i przy porodzie wyjdzie synek to sie roczaruje. hihihihi. usg juz nie bedzie robione do konca ciazy bo wszystko przebiega prawidlowo. a co do tych 30 centymetrow- cos mi sie nie wydaje ze taka duza dzidzia tam mieszka - przylozylam do brzuszka centymetr w inczach i centymetrachi wychodzi ze to dziecko jest naprawde duze. hmmmm
a co do kolorow to nadal zostaje przy niebiesko- zielono - turkusowym- jakos rozowy czy fioletowy mi nie lezy....
co do tych uplawow to mnie uspokoilyscie bo juz ze strachu poszlam wachac majtki hihihihih.
Sylka zaraz zamieszcze kawalek artykulu bo to chyba my dwie schizowalysmy ze dzicko sie kilka dni nie rusza i sie moze owinac pepowina?

Do góry