reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzidzia- napisz później cos jak juz pogadasz z D...Trzymam kciuki. Na pewno wszystko bedzie dobrze...:-)I nie myśl,że nam narzekasz....po to jest to forum,żeby sie wygadać....
Pumi- nie wiem co ztymi pampersami dla dorosłych...Ja mysle,że jak pojedziesz nad ta Niagare to mozesz zabrac takiego pampersa...najwyzej nie bedzie Ci potrzebny a zawsze bedziesz miała ten komfort, że cos takiego masz w torbie..:-):-D:-D
Ja tez staram sie nie oglądac takich programów- zaraz przełączam...po co mam sie denerwowac i niepotrzebnie stresować
A dzis miałam cudny sen- sniła mi sie coreczka z czarnymi kręconymi loczkami- juz mówiła mama ;-)A ja jeszcze bede miec coreczke!!!Borys sie nia bedzie opiekował..:-D

reklama
czesc Ciążówy:)
taka ladna pogoda, a ja musze ryc... eh... no i dopadlo mnie, mam gardlo zajete.... zaraz plukanie sola i mleczko z czosnkiem itd.
Asia S to fajny mialas sen.... mi tez sie jakies dzidzi snilo....
a co do rozmowy to tak jak pisalam wyzej.... zreszta dosc tego, bo dzidzia bedzie sie smucic i bedzie nerowa po porodzie przez jego widzi mi sie....
poczekam do cywilnego jak sie nie zmieni to zrezygnuje.....
a teraz uciekam na sniadanko.....

czesc brzuchatki dzidzia trzymam za ciebie kciuki zeby wszystko dobrze sie ulozylo Pumi tak to w zyciu jest ze jak sie z czegos cieszysz (dziewczynka gratulacje) to potem spadnie na ciebie jakies swinstwo (idiotka ktora nie umie prac ):angry: mi sie zawsze sprawdza
Wlosow nie farboje ale obcinam na krotko jak zawsze w ciazy a Wiktoria miala czarne wlosy do ramion jak sie urodzila musialam ja czesac grzebieniem od urodzenia :szok: dlugich wlosow osobiscie nie moge miec po porodzie bo mam bardzo tluste i mylam rano czasem wieczorem bo doprowadzaly mnie do szalu a dlugie nie schna tak szybko i bylo mi wygodniej
jesli chodzi o popuszczanie w majty to cay czas mam mokro:zawstydzona/y: bez wkladki ani rusz i wiem ze bedzie gorzej po poludniu odbieram wyniki moczu ciekawe co tam odkryja az sie boje
wczoraj kupilam sobie tunike czarno biala bede ja nosic jeszcze jak urodze i rozowy spioszek najwyzej badzie go nosil chlopaczek ide gotowac fasolke po bretonsku i napalic w kominku bo strasznie zimno :tak:

witam w kolejny piękny słoneczny dzień,
co prawda na dworku trochę chłodna ale w domku jest przyjemnie:-)
agnie bardzo współczuję, wiem jaki to ból, chociaż w ciąży jeszcze tego nie doświadczyłam( wypluwam te słowa hihi)
ubranka śliczne i bardzo dużo ich zakupiłaś

mnie się jakieś głupoty śnią (jak dzisiaj: ze mnie okradli) albo całą noc przeróżne sny erotyczne hihihi
a co częstego sikania to sikam cały czas i tez po troszku, nawet czasami mnie kuje podczas , ale gin powiedział, ze wyniki mam dobre więc się nie przejmuję i kupiłam mięciutki papier toaletowy hihihi, Fakt, ze teraz idzie go 2 razy więcej :-):-):-) a przecież liczba lokatorów:-):-):-) sie nie zwiększyła, przynajmniej fizycznie hihihi

dzidzia masz rację obserwuj sytuację i potencjalnego;-);-):-)

Helenko nic sie nie martw wyniki na pewno bede dobre.... ja tez musze w koncu sie wybrac po jakas tunike- wogole nie mam koncepcji co na ten cywliny (jakby co) ubrac:)
Agnie takie bole sa normalne.... jednych bardziej boli, drugich mniej a trzecich wogole...
a teraz uciekam do nauki... grrrrr.... znowu bede Konstytucje molestowac....
buziaki

hej dziewuszki
dzidzia na gardełko rownież jest dobre płukanie wodą z wodą utlenioną ( na szklanke wody 1 łyzka wody utlenionej 3 %) wiem że brzmi to dośc dziwnie ale jest pełno osób które tak mówią i potwierdzają działanie ja osobiscie nie sprawdziłam woda utleniona dla mnie służy do henny i do włosów a nie do płukania gardła :-)

czy masowanie w czasie ciąży jest bezpieczne ?? sama bym sie wybrała na jakiś masazyk bo ogólnie jestem strasznie zmęczona
helena ja dziś też bede paalic w kominku tylko musze poczekac az gaspar pójdzie spac bo niestety ale bardzo go ciekawi szyba kominkowa a nie wspomne juz o tym jak sie pali to już wszystkimi sposobami próbuje dojsc

nie mam weny na gotowanie może tylko zupke już dawno nie jedlismy zupki tylko teraz jaką ?? wiem krupniczek mam jeszcze kawałek boczusiu swojskiego wedzonego mniam mniam lece wstawic bo mi już slinka cieknie . No i przez wczorajsze pogaduchy nie obejrzałam samego życie hehe

a u mnie szok :szok::szok::szok::szok: znowu mi cycki urosły.
Już żaden stanik nie pasuje.
podskoczyłam na wadze, ale teraz wiem gdzie to idzie, bo brzuszek mi nie rośnie tyłek i uda jak były, to na pewno wszystko idzie w cycki.:no::no::szok:
Ja już nie chcę, do tej pory to byłam dumna , że mi tak urosły.:tak:
paradowałam wyprostowana jak tylko umiałam a teraz jak zdejmuje biustonosz to czuję ogromną ulgę.
chyba dzisiaj pojadę na zakupy:laugh2:

Sylka- mi tez cycki urosły...I to bardzo, poza tym zrobiły się żylaste!!!!:-DDzisiaj tez ide na zakupy bo gatki tez musze kupic, jakies pełne bo w stringach mi tyłek zmarznie zimą...
A dzis mam bardzo nerwowy dzień....Bardzo nerwowy, w pracy duzo sie dzieje....az szkoda gadac...
Jak tak dalej pojdzie to wczesniej wezme L4. Ale ja zwariuje wdomu sama!!!

a ja mam różna bieliznę, bo pod dziny można założyć nawet stare pantalony :-):-):-):-)w zimę, a w lato pod sukienkę to już nie pasuje i muszą być jakieś wycięte.
Ale w ty roku już sie zaopatrzyłam w kilka par szortów:-):-D:-D chociaż w stringach nadal pomykam bo mnie w ogóle ni upijają, :-p
ale zaznaczam, ze mam 4 kilo na plusie, więc w przyszłości na pewno to sie zmieni:-)
tak, tak i taka sieć z żył i takie twarde i odstające.:sorry2::sorry2: Mężulo oczywiście sie cieszy ale mam nadzieję, ze ostatni raz zmieniam rozmiar stanika:angry::no:

a teraz wzięłam się za sprzątano, bo jak obiecałam wczoraj, dzisiaj robię strogonowa z kluskami śląskimi, ale mężulek dzwonił, ze trochę mu sie przeciągnie w pracy więc mam jeszcze czas.:-D:-D
a mianowicie czyszczę piloty hihihi do sprzęty RTV, mam ich chyba z 7. Musze zakupić jeden programowalny, ale najpierw te przeczyszczę. hihihi
Jak nie obsesyjna nimfomanka to pedantka. ale wcale mi się nie nudzi w domku Asia, mówię ci:tak::tak::tak::-)

reklama
Stringi dla mnie są niewygodne, wpijają się w tyłek :p W lecie od stringów robią się odparzenia, a w zimie marznie to i owo...
syllka: Przepis na strogonowa proszę! :)

Do góry