reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pumi ja tak mialam na samym poczatku cizy,:baffled:masakra nie wiedzialam co zrobic strasznie krepujace,raz zdarzyl sie wypadeczek dobrze,zebylam juz w domku, a bieglam jak szalona z samochodu po schodach. po prostu masakra, ale mysle,ze podklad moze jakos ratowac sytuacje wlasnie jak bedziesz w podrozy,glupio o tym mowic, ale to poza nasza kontrola:no:a ma byc jeszce gorzej:baffled:

ja juz po obiadku tez mi sie wydaje ze urosly mi cyce w ostatnim tyg mam nadzieje ze ostatni raz a biustonosz przyszedl w zeszlym tyg wlsc dwa w wielkim rozmiarze 90/F:szok: to dopiero cyce :-D no i zaraz ide sie wazyc i jade po wyniki

a mnie sie zdaje ze bardziej krepujace jest jak lezysz na porodowce i po kolei wszyscy grzebia ci w du..e przy moim pierwszym porodzie na praktyce byla znajoma z mojej wsi 2 lata mlodsza odemnie to dopiero obciach po 24 godz skorczy przyszla taka i mowi ze mam oddychac to bedzie mi lepiej a ja jej na to ze ,,w dupe niech sobie pani wsadzi to oddychanie to wcale nie pomaga '' bylo mi potem glupio bo przeciez chciala dobrze i i tak mialam cesarke w szpitalu trzeba sikac pzy wszystkich po cesarce zmienieja ci podklady ja sie zesikalam w luzko jak wyciagli mi cewnik i tez pielegniarka to zmieniala a mi bylo wszystko jedno nii martwcie sie jeszcze duzo takich przyjemnych zeczy przed wami

jesuu helenka to jest taka miseczka jak F?:szok::szok:
a sikanie tez doprowadza mnie do szału,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wcześniej nigdy nie wstawałam w nocy a teraz wybudza mnie i już nie śpię tak dobrze. A tu mówicie, ze będzie jeszcze gorzej:no::no:

o kurde ja tu po różnych forach skacze i rozpowiadam o strogonowie, a ja jeszcze mięsa nie wyjęłam, leceeeeeeeeeeeee

sylka ja zamawiam z katalogu quelle i neckerman tam sa takie rozmiary miseczki nawet H to niemieckie katalogi a ja jestem wielka jak niemka:-) i kupoje tam tez spodnie bo maja tam na wysokie osoby a ja mam 177 cm wzrostu i lubie dlugie spodnie

Helenka - kto zgubil twoje wyniki- klinika?
Dzidzia- trzymaj sie i nie nakrecaj- wiecej zalatwisz na spokojnie niz krzykiem!

moje cyce tez urosly a moj mowi ze juz mi takie zostana i sie cieszy- ja mu na to ze po zakonczonym karmieniu wracaja do punktu wyjscia hihih
co do majtek - to tylko stringi stringi stringi. ale musze sobie kupic na ciaze takie zwykle.
jade dzis na manhatan tylko czekam az mi wlosy wyschna. szukam takiego coveru do wozka na zime i moze cos jeszcze fajnego wychacze. wczoraj malej kupilam czapeczke z kotkiem- trzeba ja uczyc od poczatku ze kotki sa cacy

reklama
helenko wcale nie jesteś taka wysoka, ja mam 169 i dobrze się z tym czuję. to nie dobrze z twoimi wynikami, będą cię kuć drugi raz:no::no:. Jak robisz prywatnie to ich dobrze opieprz, bo jak państwowo to nie warto nawet języka strzępić:wściekła/y:
Pumi może byś coś takiego słodkiego podesłała, tylko jeszcze nie wiem czy ptaszek czy muszelka jak to anja pisze hihihi

dobra mięsko mi się dusi to zaraz podeślę przepis na strogonowa hihihi
musiałam jeszcze powędrować do sklepu po śmietanę i ukraść ziemniaki od teściów bo u mnie zabrakło:szok:

Do góry