reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam drogie panie!!!
W srode bylam na polowkowym usg:-). Pan doktor potwierdzil ze bedzie synek:tak::tak::tak:. Tak wiec w styczniu pojawi sie na swiecie moj pierworodny syn Maksymilian:-):-):-):-):-):-):-):-). Ogolnie jest wszystko ok. Mala ciekawostka:Maksiu ma 181 mm obwod brzuszka:-) hi,hi,hi.Za tydzien lece do Polski i mam juz umowiona wizyte na 4d. Juz sie nie moge doczekac premierowej projekcji filmu o moim maluszku w gronie calej rodziny. Pozdrawiam goraco!!!!!

reklama
Kamalodz- gratulujemy Synka:-D
Sylka- ja tez ide do ginka 2 pazdizernika i wtedy tez juz bede wiedziec czy gino sie nie pomylił...ale biada mu jesli sie pomyslił, bo juz Boryska wszedzie wpisuję jako synusia:-D

OMG jak ten czas szybko leci, nie wiem czy wiecie ale juz są mamy na maj 2008 na bb i juz założony wątek (na razie czeka) na mamy czerwiec 2008 :-D
i kto by pomyslał że my juz prawie 7 miesiąc mamy :-)

Anja78 za Twoja namowa zabetonuje go na 3 dni, albo i wie3cej- ale jest jeden problem- ja nie wiem, z ktorej strony mamy piwnice bo jeszcze tam nie bylam:-D
koniecznie powklejaj zdjecia, ja od jutra zaczne- mam nadzieje po allegro, chociaz teraz mamy duzo wydatkow, wiec moze jeszcze wytrzymam do terminu po cywilnym...
biore D na to usg... a jak nie bedzie chcial wejsc- chopc mysle, ze mi tego nie zrobi to, powiem lekarzowi,zeby po niego wyszedl- niezly wstyd... hiihihi....
wiecie zrozumialam jedno, ze za bardzo skupilam sie na D i jego problemach, zapomnialam o sobie i wiecznie go usprawiedliwialam, taki zwiazek nic dobrego nie wrozy, teraz sobie nie pozwole, a jak On sobie po raz kolejny pozwoli to sie obraze i bede tu siedziec caly czas- tu tzn. w domu, az dojdzie do Niego jaki sie gbur zrobil....
wysmyslialam, ze pojde do psychologa i to mi dodatkowo doda sil i wiary w siebie....
jak to nie podziala na Niego to odwoluje slub.... potem sie zobaczy, najwazniejsze jest moje Dziciatko!!!!!!! nie dam z siebie zrobi matki Polki , a D nie pozwole, zeby reszte swojego zycie zmarnowal na uzalanie sie i zycie w poczucu winy- nie dam tej c..ie zniszczyc tego o co tyle walczylam.... a jak sie uda to jeszcze D zaciagne do psychologa.... bo sam sobie nie pomoze, w naszym barze osiedlowym, wsrod znajomych!!!!!!!!! koniec z tym...... blagam pomozcie mi w tym wytrwac!!!!
buziaki
ja uciekam do dalszej nauki......

KAMALODZ GRATULJE SYNKA!!!!! SYNUŚ MAMUSI CÓRUSIA TATUSIA:)

a co do usg to nie zawsze sie w 100% sprawdza....... hihihi... ciekawe jakiego psiukusa nam dzidzie w styczniu zrobia:-)

kamalodz grat Maxia,tak tak laseczki niedlugo bedziemy sie rozdwajac

a oto co kupilam, w sklepie bym musiala za to wszystko zaplacic z 500,ale uzywane tylko bluzy, body co przy cialku tylko nowe:tak:

reklama
wiecie co?
wczoraj dzwonilam do mojej ukochanej fryzjerki bo chcialam sie doprowadzic do porzadku przed przylotem rodzicow i jej sie chwale corcia. ale mam watpliwosci bo nigdy to nie jest 100% pewnosci i uslyszalam od niej nowa teorie: za jak jest dziewczynka to jest wieksze prawdopodobienstwo ze sie sprawdzi bo sa przypadki kiedy pepowina moze sie zawinac miedzy nozkami i wyglada jak siusiak i lekarze mysla ze to chlopiec a jesli nic nie widac miedzy nozkami jest to na pewno dziewczynka. i jeszcze ze jakby w szpitalu nie byli pewni to by mi nie powiedzieli plci bo oni biora na siebie odpowiedzialnosc. jej do konca nie mowili bo nie byli pewni a nie moga w blad wprowadzac.

Do góry