reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti- chyba ptasie mleczko jej nieposmakowalo bo dzis zjadalm ze 6 sztuk- chcialam dokonczyc opakowanie bo mi miejsce w lodowce zajmowalo i to chyba sa efekty?
Agnie- to mowisz ze sie troszke odchamilas hihihihih- malej takie rytmy sluza. a pewnie oklaskow sie wystraszyla jak moja suszarki. az mialam wyrzuty sumienia bo naprawde podskoczyla

reklama
dzidzia gratuluje:-):-):-):-):-):-)a nadzieje, ze u mnie ptak sie nie pokarze bo jeste bardzo nastawiona na dziewczynke:tak::tak::tak:no i te ubranka.

pumi, esti-bez koentarza, czesto nawet chorzy ludzie pragna dzieci, bo to jest ta "nasza niesiertelnosc" sila i szczescie, motor do zycia i pokonywania trudow, ma sie cel by zyc!

ewa super ze toxo nie zagraza sybkowi

Anja- ja mam dokladnie tak samo- jak juz wiem ze dziewczynka mieszka u mnie to boje sie ze wyskoczy siusiak przy porodzie. A wtedy bede miec prawo do rozczarowania bo jak czlowiekowi powiedza :ciesz sie- masz corcie..... i snujesz wizje w myslach jaka bedzie w przyszlosci i jaka droga ja sprobujesz pokierowac i wogole......

czesc dziewczynki dzidzia gratuluje synka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
teraz wam opowiem jak swietnie bawilam sie wczoraj
gdyby byl konkurs na skorw...syna to moj maz wygralby napewno
wczoraj tesc pijany jak swinia naublizal mi ze z placzem wyszlam z domu i siedzialam pol godz w samochodzie zanim maz przyszedl i spytal czy przyjde juz spowrotem bo mama postawila mieso i salatke:szok::wściekła/y::no::angry: i jeszcze zostal na noc bo przeciez byla woda na stole i jeszcze namowil syna zeby zostal z nim (dziecko bez pizamy i ubran na zmiane) przyjechalam do domu to tak sie ubeczalam ze nie moglam spac co ja mam zrobic z takim facetem chyba tylko wywalic z domu wydaje mi sie ze dokladnie pokazal kogo wybral tatusia a nie zone POMOCY

Witam was dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic bo tak duzo skrobiecie. Dzidzia geatulki synusia! Helenka wspolczuje ci z calego serca. A ja wpadlam tylko nachwile zeby sie pochwalic ze zostane ciocia bo moja mlodsza siostra o rok jest w ciazy i spodziewa sie dzidziusia na koniec maja:-)

Cześć stycznióweczki :)
Helenka, współczuję, ale niektórzy faceci są niereformowalni, takie głupie zachowania z domu wynoszą po prostu...
mili: Twoje ciążowe fluidy zadziałały :-D Gratulki dla siostry :) A co tam u Ciebie słychać, coś ostatnio rzadko się odzywasz...

Dzieki Agnie, u mnie wszystko w porzadku, nadal trwa remont ale naszczescie juz nie dlugo koniec jeszcze tylko w czwartek maja przyjechac nowe mebelki i trzeba je zlozyc i posprzatac i wtedy to juz naprawde bedzie koniec

reklama
Do góry