reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pumi- cesarka dlatego ze kacper sie urodził przez cesarskie ciecie i jest to zbyt krótki okres od poprzedniej ciąży(nawet jesli byłoby to np.5 lat) żaden lekarz nie zaryzykuje życia pacjentki bo macica może tego nie wytrzymac

reklama
widzisz madzka ja drugi raz w ciaze zaszlam w 4 mce po pierwszej cesarce a wszpitalu jak mialam bule to polozyli mnie na porodowce i duren stazysta stwierdzil ze dla niego pierwsze ciecie nie jest zadnym wskazaniem do drugiego i ze mam rodzic sama pomimo ze bylo juz dwa tyg po terminie chodzisz chyba do dobrego lekaza ktory o ciebie naprawde dba
pumi wozek super i udanych zakupow dzisiaj:-) jesli chodzi o kuzyna to teraz jest twoj dom i niech sie wszyscy nie wtracaja pozatym trzeba miec tupet zeby siedziec komus miesiacami na glowie a moze wynajmij apartament w Ritz'u na koszt kuzyna oczywiscie ty c coreczka bedziesz tam mieszkac :tak:
mnie dzisiaj strasznie mdli i boli mnie brzuch jestem wykonczona a tu jeszcze trzeba odrobic lekcje z Lukaszem wlasnie wolala mnie mama na pieczone kartofelki z ogniska

Helena, nie zazdroszczę sytuacji. Tym bardziej że chyba Cię rozumiem. Mój ojciec też ma problem z alkoholem, jak ja się bałam na własnym weselu! ale jakoś wytrzymał i było ok. Ale mój Mążuś wie że ja histerycznie wręcz reaguję na wszelkie nawet wspomnienie na ten temat i do głowy by mu nie przyszło żeby z nim pić. No chyba że jedno piwo w większym gronie.
Pumi, nie daj sobie wejść na głowę, spróbuj może męża racjonalnymi argumantami przekonać , ze goście + maleństwo to zły pomysł, przynajmniej na początku.
Pieprze na sutkach- czy chodzi wam o takie grudki? bo ja też mam i myślę, że to to o czym piszą że moga się powiększać same sutki i nabrzmiewać i intensywniec w kolorze.

ja tez mam na brodawkach wkolo takie zgrbienia takie malutkie sutki dookola tego prawdziwego nie wiem jak to jasniej opisac noi tyle siary ze musialabym nosic wkladki bo zauwazylam ze plamy wylaza na bluzce jak urodze zmontuje sobie stanik ze sloikow nie bede musiala sciagac pokarmu bedzie lecial non stop :baffled: pandorax zawsze panicznie balam sie pijakow mojego ojca nie widzialam nigdy pijanego chociaz na imprezach rodzinnych zawsze byl alkochol ale trzeba wiedziec kiedy przestac ale w calej sytuacji najgorsze bylo to ze maz mnie nie obronil on sie panicznie boi ojca nawet teraz wole nie myslec jakie mial dziecinstwo ale nie zwalnia go to z szacunku do zony powinnam byc dla niego najwazniejsza zwlaszcza teraz

ja juz po 4d trwalo krotko ale potwierdzona plaec na 100% no i fajny filmik, bicie sercaglosne, zdjecia wkleje jutro, pod koniec pazdz zamawiamy lozeczko i wozek bo sie czeka ok miesiaca, tak wiec powoli powoli trzeba sie bedzie obkupywac

Hej Dziweczyni
Dawno mnie nie było, bo rzadko siadam do kompa....Tak zwyczajnie mi się nie chce.......byłam dziś u ginki i się załamałam....twardnieje mi brzuszek, skróciła mi się szyjka i mam małe rozwarcie...jutro ide do szpitala...zbadają mnie i zadecydują czy zakładać szew...boję sie jak cholera...nigdy nie byłam w szpitalu a tu jeszcze odpowiedzialność za Filipka...muszę sie spakować bo rano mamy jechać z mężulkiem...a ja nawet nie iwem co mam ze sobą zabrać...mam pustkę w głowie....!!!!!!!!!!!!!:-(

reklama
Do góry