reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Cześć dziwuszki :)
Ja jak zwykle juz ostatnio tylko przelotem.Dzisiaj bylam na badaniu z glukoza i ....ojojoj.....jak ja to odchorowałam.....takie mdłości po tym cholerstwie mialam,że aż dotąd mnie trzymają...Mam tylko nadzieję,że wynik będzie ok i już nie będę musiała powtarzać badania...wrrr....a zaraz mężuś z pracy wróci i jedziemy po łóżeczko nareszcie!:cool:Już się nie mogłam doczekać.Jeszcze tylko szafa(a jest już wybrana) i można poprzestawiać wszystko tak jak być powinno!

A słyszałyście może,że w tym roku zima ma przyjść wcześnie(październik) ale ma króciutko trwać?Może nie doczeka do stycznia?A my się tak tymi śpiworkami i kombinezonkami martwimy :rofl2:
Pozdrawiam i postaram się jutro zajżeć....Lojalnie także informuję,że aby nie zwariować czytam do 5 nieprzeczytanych stron.Więcej i tak nie ma sensu bo mi się miesza wszystko!

reklama
śliczna Nadia

ja mam fachure SPRAWDZONĄ jak mówi tak jest (mam nadzieje że tym razem u mnie tez tak będzie) zobaczymy najgorszy scenariusz wigilia:-)
ale ja jakoś nastawiam sie na koniec października

co do zimy to ja słyszałam że ma być długa mroźna i śnieżna

zle sie jakoś czuje nie wiem czy nie jechać do mojego gin
a jak mnie zostawi w spitalu????????????

Anja- no śliczna Ta Twoja Nadia:-D No wypisz wymaluj mamusia
Myszorka- jedz do lekarza...Kurcze nie ma co...Moj lekarz powiedział,że nie mozna lekceważyc zadnego bólu w ciąży...lepiej dmuchac na zimne...A z tym szpitalem to nie przesadzaj..chyba lepiej jakby cos miało sie dziac ze w szpitalu zostaniesz niz jakbys miała cierpiec!!!!Zmyklaj do lekarza

mi jakoś mąż nie pozwala iść na 3d mówi że to co mamy to wystarczy i tyle ile mamy tez wystarczy czyli te 3-4 razy z chęcią poszłabym zeby dowiedziec sie na 100% ze dziewczynka koleżanka właśnie urodziła 4razy potwierdzony syn w domu już była córka radosć wielka urodziła sie DZIEWCZYNKA takze i ja mam nadzieje ze mam w brzuszku syna choć juz sie przestawiłam na wieści wróźkowe córka urodzona w grudniu:)))))
BOZE OBY SIE TO NIE SPEŁNIŁO

to samo powiedzial gino...ze moja kopia,ciekawe czy bedzie miala ciemne krecone wloski i kocie oczy:-)Lukasz sie strasznie cieszy z tego powodu.w ogole sie cieszy, bedzie super tata:happy: smieszne,ze to co mamy w brzuszkach tak juz wyglada, ma rysy twarzy, charakter(ek), to nie jest juz tylko moje cialo, moj brzuch sluzy jako akwarium dla mojej dzidzii musze ja respektowac.

jatez sie dzisiaj jakos slabo czuje, brzuszek sie napina i troche boli, czuje ,ze wezme nospe i walne sie na godzinke, moze to tylko stres, emocje troche mam za malo ruchu ostatnio:confused2:

kurcze a KOKONELIA dzisiaj marudzi jak maruda juz nie mam do niej cierpliwości ciągle nowe zabawy ............ i tylko mama mama mama RAF przyjechał między pracą a praca zły nie wiedomo na co pożarł obiad i pojechał mame tez mam dzis w pracy do 17 potem jakies zebranie w Klubie Emeryta normalnie jakby sie wściekli :wściekła/y::zawstydzona/y::szok: zreszta na meza nie mam co liczyć ! ! ! mam pokuse zeby sie połozyc do szpitala na 4-5 dni i odpocząć ale po chwili załamania mija mi złość i juz wcale a wcale nie chce iść wiem ze wszystko spadłoby na ramiona mamy hmmmmm jakie to zycie zagmatwane skomplikowane ....... do dupy nigdy tak jakby sie chciało:no:

Własnie przegladam wózki- dzis jade po sklepach sie rzozjrzec ale póki co podoba mi sie ten :
Mutsy Urban Rider (wersja limitowana) (247148517) - Aukcje internetowe Allegro
To jest uzywany ale mniej wiecej tego typu chciałąbym, przed wszystkim maja byc duze koła, szerokie opony i maja fajnie sie prowadzic. A Mutsy fajnie sie prowadza- moja kumpela ma i jest bardzo zadowolona:-)

reklama
:eek: Kurcze, dziewczyny, ja niewiele co widzę na tych zdjęciach 4d, ślepa jestem czy co :eek: Sama będę miała 4d w sobotę i boję się, że nic nie zobaczę :-(

Do góry