szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Cześć dziwuszki 
Ja jak zwykle juz ostatnio tylko przelotem.Dzisiaj bylam na badaniu z glukoza i ....ojojoj.....jak ja to odchorowałam.....takie mdłości po tym cholerstwie mialam,że aż dotąd mnie trzymają...Mam tylko nadzieję,że wynik będzie ok i już nie będę musiała powtarzać badania...wrrr....a zaraz mężuś z pracy wróci i jedziemy po łóżeczko nareszcie!
Już się nie mogłam doczekać.Jeszcze tylko szafa(a jest już wybrana) i można poprzestawiać wszystko tak jak być powinno!
A słyszałyście może,że w tym roku zima ma przyjść wcześnie(październik) ale ma króciutko trwać?Może nie doczeka do stycznia?A my się tak tymi śpiworkami i kombinezonkami martwimy
Pozdrawiam i postaram się jutro zajżeć....Lojalnie także informuję,że aby nie zwariować czytam do 5 nieprzeczytanych stron.Więcej i tak nie ma sensu bo mi się miesza wszystko!
Ja jak zwykle juz ostatnio tylko przelotem.Dzisiaj bylam na badaniu z glukoza i ....ojojoj.....jak ja to odchorowałam.....takie mdłości po tym cholerstwie mialam,że aż dotąd mnie trzymają...Mam tylko nadzieję,że wynik będzie ok i już nie będę musiała powtarzać badania...wrrr....a zaraz mężuś z pracy wróci i jedziemy po łóżeczko nareszcie!
Już się nie mogłam doczekać.Jeszcze tylko szafa(a jest już wybrana) i można poprzestawiać wszystko tak jak być powinno!A słyszałyście może,że w tym roku zima ma przyjść wcześnie(październik) ale ma króciutko trwać?Może nie doczeka do stycznia?A my się tak tymi śpiworkami i kombinezonkami martwimy

Pozdrawiam i postaram się jutro zajżeć....Lojalnie także informuję,że aby nie zwariować czytam do 5 nieprzeczytanych stron.Więcej i tak nie ma sensu bo mi się miesza wszystko!

No wypisz wymaluj mamusia
smieszne,ze to co mamy w brzuszkach tak juz wyglada, ma rysy twarzy, charakter(ek), to nie jest juz tylko moje cialo, moj brzuch sluzy jako akwarium dla mojej dzidzii musze ja respektowac.

zreszta na meza nie mam co liczyć ! ! ! mam pokuse zeby sie połozyc do szpitala na 4-5 dni i odpocząć ale po chwili załamania mija mi złość i juz wcale a wcale nie chce iść wiem ze wszystko spadłoby na ramiona mamy hmmmmm jakie to zycie zagmatwane skomplikowane ....... do dupy nigdy tak jakby sie chciało
Kurcze, dziewczyny, ja niewiele co widzę na tych zdjęciach 4d, ślepa jestem czy co