reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
bylam u mojego gina stwierdzil ze jestem wyczerpana psychicznie co gorsza dziecko tez na usg caly czas drgalo jakbybylo czyms wystraszone to bylo straszne :no::no::no:
mam poczatki rozwarcia ale jak bede lezec to podobno sie cofnie i zapisal jakies globulki dopochwowe zeby to zatrzymac to wszystko z nerwow mam lezec i nic nie robic a jesli nie to urodze w listopadzie nie wiem tez jakie jest dziecko mowil ze male jak na swoj wiek to 25 tyd ale jak bede o siebie dbac to nadgoni zaleglosci
dziewczyny nie denerwojcie sie bo dzieciatka strasznie przez to cierpia

Helena, na Boga! leż dziewczyno, odpoczywaj i mężowi przekaż co lekarz powiedział -żeby o Ciebie dbał, nie denerwował i pamiętał kto teraz jest najważniejszy. A Ty daj sobie luz i - jak sama pisałaś - dbaj o malucha.
Nadia jest śliczniutka a charakterek widać już w rysach;-)
Ja chyba nie chcę już do innego lekarza mimo że mój na urlopie, więc może wytrzymam jeszcze tydzień. Mam upławy - to normalne - ale sa jakies żółtawe i swędzi:zawstydzona/y:, clotrimazol pomaga ale na jakiś czas. Mam nadzieję że to tylko jakiś drobny kłopot.

Kurcze ja tez miałam dzisiaj stresa az sie porycxzałam z nerwów. Moja starsza córka dała mi w kosc i rece całe mi dygocza nie wytrzeymałam całodziennego zrzedzenia o byle g...o

tadam!!!!!!!!!! jestem z powrotem. mam nadzieje ze nic sie znowu z netem nie podzieje bo mozna zwariowac z nudow w domu. ilez mozna szorowac i czyscic?
Anja- Nadia laska- po mamusi ja widze ze zdjec.
Helenka- ciezka sprawa- bo towj mezczyzna w terenie a dwojka dzieci do pilnowania w domku. A twoja mama mieszka na dole, nie moze ona sie wnuczkami zjac na jakis czas?
co do napinania brzuszka to ja jeszcze tego nie odczulam, natomiast kopanie - non stop. zaczelam jak sylka zapisywac godziny w ktorych mala sie rusza ale zamiast godzin wychodzi mi cos takiego od 10 do 12 ciagle. od 1 do 3 mniej, od 4 do 6 spi od 7 do 22 kopie

no i jeszcze porcja zdjec dla was. chcialam wam pokazac ze w usa juz sa chionki i swieta w sklepach... a na zewnatrz upaly i patelnia - co za nonsens

Pumi ty masz bardzo mały brzusio ale to i dobrze ja mam taka dynie ze szok jakbym miała w srodku blizniaki :szok::szok: ale cóz pozniej bede sie musiała odchudzac :wściekła/y:a ty pewnie nie

reklama
Donia- wczoraj o dziwo mialam bardzo maly i jeszcze go wciagnelam. dzis wywalilo i kolega sie ze mnie smieje ze arbuza polknelam. takie amm tendencje- raz wielki raz plaski

Do góry