Pumi pisała o choinkach, ja też pamiętam z Wiednia, że tam na poczatku października były choinki i jakieś kiermasze świąteczne
. Ale chciałam zapytać: jak za granicą jest z gotowaniem w domu? rzeczywiście wszyscy tak często jedza na mieście i mało kto umie gotować?
Mój brzuszek też nagle urósł w 20 tc i teraz stale się powiększa. Może w końcu się zatrzyma. Ale kg jakoś specjalnie nie przybywa, dopiero niedawno dogoniłam swoją wagę sprzed ciąży - bo na początku schudłam 5kg. Lekarz mówił że ok. skoro już jest tendencja zwyżkowa.
. Ale chciałam zapytać: jak za granicą jest z gotowaniem w domu? rzeczywiście wszyscy tak często jedza na mieście i mało kto umie gotować?Mój brzuszek też nagle urósł w 20 tc i teraz stale się powiększa. Może w końcu się zatrzyma. Ale kg jakoś specjalnie nie przybywa, dopiero niedawno dogoniłam swoją wagę sprzed ciąży - bo na początku schudłam 5kg. Lekarz mówił że ok. skoro już jest tendencja zwyżkowa.

Takie postanowienie noworoczne,że panów nareszcie trzeba uczłowieczyć bo przecież to mężowie nasi i ojcowie naszych dzieci....