Dzień dobry Wszystkim.
Helenko- bardzo dobrze Ci ten lekarz powiedził- nie przepracowuj sie, nie denerwuj sie...I po co Ci było to kopanie ziemniaków?Ale teraz przynajmniej mam nadzieję, że do głowy Ci nie przyjdzie wykonywanie tego typu pracy.
Pumi- niezła akcja z tymi choinkami we wrześniu..Przecież zanim pojawią sie świeta to wszytko moze zbrzydnąć...A ja sie osatanio zdiwiłam jak zobaczyłam wyprzedaż zniczy w hipermarkecie....Przeciez listopad za 1,5 miesiąca...:-)
Sylka- nie polegaj na opini sąsiadek, ciotek etc.... Mi wszyscy dookoła tez mowili,że bedzie dziewczynka....a tu..chłopiec bedzie
Moj Borysek kochany
A mi sie dzis szykuje dużooo pracy, zastepuje w pracy kolezanke wiec jej klienci- francuzi beda cos do mnie kumkac po francusku a ja ni hu hu...tak samo jak oni ni hu hu po angielsku...co za jełopy..niech sie naucza chociaż podstawowych słow...
Helenko- bardzo dobrze Ci ten lekarz powiedził- nie przepracowuj sie, nie denerwuj sie...I po co Ci było to kopanie ziemniaków?Ale teraz przynajmniej mam nadzieję, że do głowy Ci nie przyjdzie wykonywanie tego typu pracy.

Pumi- niezła akcja z tymi choinkami we wrześniu..Przecież zanim pojawią sie świeta to wszytko moze zbrzydnąć...A ja sie osatanio zdiwiłam jak zobaczyłam wyprzedaż zniczy w hipermarkecie....Przeciez listopad za 1,5 miesiąca...:-)
Sylka- nie polegaj na opini sąsiadek, ciotek etc.... Mi wszyscy dookoła tez mowili,że bedzie dziewczynka....a tu..chłopiec bedzie
Moj Borysek kochanyA mi sie dzis szykuje dużooo pracy, zastepuje w pracy kolezanke wiec jej klienci- francuzi beda cos do mnie kumkac po francusku a ja ni hu hu...tak samo jak oni ni hu hu po angielsku...co za jełopy..niech sie naucza chociaż podstawowych słow...

ale wszystko sliczne z