reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzień dobry Wszystkim.
Helenko- bardzo dobrze Ci ten lekarz powiedził- nie przepracowuj sie, nie denerwuj sie...I po co Ci było to kopanie ziemniaków?Ale teraz przynajmniej mam nadzieję, że do głowy Ci nie przyjdzie wykonywanie tego typu pracy.:wściekła/y:
Pumi- niezła akcja z tymi choinkami we wrześniu..Przecież zanim pojawią sie świeta to wszytko moze zbrzydnąć...A ja sie osatanio zdiwiłam jak zobaczyłam wyprzedaż zniczy w hipermarkecie....Przeciez listopad za 1,5 miesiąca...:-)
Sylka- nie polegaj na opini sąsiadek, ciotek etc.... Mi wszyscy dookoła tez mowili,że bedzie dziewczynka....a tu..chłopiec bedzie:-DMoj Borysek kochany
A mi sie dzis szykuje dużooo pracy, zastepuje w pracy kolezanke wiec jej klienci- francuzi beda cos do mnie kumkac po francusku a ja ni hu hu...tak samo jak oni ni hu hu po angielsku...co za jełopy..niech sie naucza chociaż podstawowych słow...

reklama
Hej Dziewczynki - długo mnie nie było - mój kochany zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie na wakacje do Grecji - cudnie było...:-)
Nie wiem czy uda mi się nadrobić choć troszkę zaległości w czytaniu - jak znam życie nadrukowałyście setki stron:tak::tak::tak:

ja poscielowa wtprawke juz zamowilam przez internet 2 komp poscieli,( w lwy i spiace misie-niebieskie)wklady, 2 kocyki,ochraniacz,organizator(komplet do poscieli), rozek- 460zl:szok:ale wszystko sliczne z Sklep eDZIECKO.com.pl lozeczko tez zamawiamy tzn tescie KUBAIII mozna uzywac jako kolyski,ma koleczkai szuflade. jest na tej stronie fajny wypis wyprawki do wydruku;-)

agnie mi sie tez to podobalo ale fajnie tez pokolysac malenstwo ale....jak zawsze ale jak polozyc przewijak bezpiecznie na cos co sie majta:eek:
po osobno przewijaka nie kupuje tylko taka deske z ceratka na lozeczko.zastanawiam sie aby mala mi sie nie przegibnela jak ja bede przewijac a lozeczko bedzie sie bujac:baffled::baffled::baffled:ma ktos jakis pomysl?

Ja juz łózeczko mam na szczescie białe z niebieskimi delfinkami a co do ciuszkow, wanienek kosmetykow itp to zaczynam kompletowac od listopada

Anja, trzeba by było jakieś podkładki z obu stron zrobić, wymierzyć i z jakiś klocków skonstruować, ale to też zabawa, za każdym razem podkładać...

Tak w ogóle dziewuchy, odpowiedzcie mi na jedno nurtujące mnie pytanie:
CZYM RÓŻNIĄ SIĘ ŚPIOCHY OD PAJACYKÓW? :confused:
I tak właściwie, które kiedy się stosuje? :confused:

reklama
Hej mamuśki:) leże sobie schorowana , powiedzcie mi czy coś brałyście na katar, ból głowyy? poprostu przeciw przeziebieniu?:( stwierdzilam ze nic nie bede brała, tylko wyleże:) co Wy o tym sądzicie?

Do góry