reklama
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
A pomogło chociaz to co on Ci powiedzial???? boje sie cokolwiek brać wiec ppostanowiłam sobie poleżeć, tym bardziej ze firma dzis zajmuje sie Adaś to sobie poodpoczywam. Przeziebiłam sie na bank na slubie znajomych bo czesto wychodzilam na powietrze poodpoczywac od glo.śnej muzyki, za to na poprawinach sobie potańczyłam i coś mnie biodro boli- boje sie ze coś nadwyrężyłam.
sylka_k
mama styczniowa 2008
Joa Asia ma rację. Nic nie można brać z farmakologicznych wynalazków
. Jedynie ekologiczne lekarstewka te co wymieniła hihihi
trzymaj się i kuruj,:-)
a widzisz ja w końcu nie poszłam na to wesele i może dobrze zrobiłam, ale 13 paź czeka mnie następne i od tego nie ładnie sie wymigać
Agnie pajacyki maja długie nogawki , stopki i długie rękawki, a śpioszki mają szeleczki bez rękawków. a stosuje się je na przemian tylko do śpiochów zakładasz jeszcze body lub kaftanik.
Ja nie mam zamiaru dużo tych pajacyków kupować, może z 1 lub 2 na zmianę, bo przy śpioszkach założysz body i pieluszka się nie przemieszcza, chyba że pod pajacyka też załozysz body ale w domku może być dzidzi za ciepło
Anja te łóżeczka na płozach tzn, bujające się, maja w komplecie taką blokadę lub hamulec( już się dowiadywałam:-)) i jak nie potrzebujesz bujać to wtedy zakładasz
Ja tak jak donia:-)
zaczynam kompletowanie od listopada, chyba ze teraz przypadkiem coś ładnego zobaczę hihihi

. Jedynie ekologiczne lekarstewka te co wymieniła hihihitrzymaj się i kuruj,:-)
a widzisz ja w końcu nie poszłam na to wesele i może dobrze zrobiłam, ale 13 paź czeka mnie następne i od tego nie ładnie sie wymigać
Agnie pajacyki maja długie nogawki , stopki i długie rękawki, a śpioszki mają szeleczki bez rękawków. a stosuje się je na przemian tylko do śpiochów zakładasz jeszcze body lub kaftanik.
Ja nie mam zamiaru dużo tych pajacyków kupować, może z 1 lub 2 na zmianę, bo przy śpioszkach założysz body i pieluszka się nie przemieszcza, chyba że pod pajacyka też załozysz body ale w domku może być dzidzi za ciepło

Anja te łóżeczka na płozach tzn, bujające się, maja w komplecie taką blokadę lub hamulec( już się dowiadywałam:-)) i jak nie potrzebujesz bujać to wtedy zakładasz
Ja tak jak donia:-)

zaczynam kompletowanie od listopada, chyba ze teraz przypadkiem coś ładnego zobaczę hihihijoooaaa1
Styczniowe mamy'08
sylka- ja tez mam następne 13 pażdziernika, i juz wiem co moge a czego nie, nie wolno hulac bo stawy naprawde na drugie dzień cierpią tak jak u mnie, no i jak chcesz odetchnac to wsiadz do samochodu i włacz ogrzewanie, a nie pol godzinki na powietrzu bo wtedy sie wymarznie, a u mnie są juz skutki, pozatym teraz panuje wirus grypowy bo juz ktoras osoba oprucz mnie choruje -niestety takie zmienne pogody mamy. dziekuje za rady i czekam na więcej
Dobry jest olejek Olbas, pokropić można sobie nim np poduszkę na noc, jak byłam młodsza to mama mi coś takiego aplikowała i pomagało na nosek, chyba nie ma żadnych przeciwskazań dla ciężarnych, ale to trzeba by było na ulotce lub u producenta sprawdzić...
sylka_k
mama styczniowa 2008
Szczypawka ty śpiochu hihihi
Ja tez dzisiaj sobie dłużej posapałam
więc rozumiem:-)
nie wiem jak jest z tymi piankowymi materacami, ale słyszałam, że najlepszy jest materac gryczano-kokosowy.
jak masz możliwość wymiany to może skorzystaj.
Bo ta gryka podobno przeciwdziała odleżynom u dzidzi a kokos nie uczula.
Ja sama jeszcze nie kupiłam ale mam zamiar ten kupić
Momi ale fajna niespodzianka:-)
, mój mężulek to się boi mnie nawet na zakupy brać i odpycha ode mnie wszystkie wózki, żeby mnie w brzuszek nikt nie uderzył
Ja tez dzisiaj sobie dłużej posapałam

więc rozumiem:-)nie wiem jak jest z tymi piankowymi materacami, ale słyszałam, że najlepszy jest materac gryczano-kokosowy.
jak masz możliwość wymiany to może skorzystaj.
Bo ta gryka podobno przeciwdziała odleżynom u dzidzi a kokos nie uczula. Ja sama jeszcze nie kupiłam ale mam zamiar ten kupić
Momi ale fajna niespodzianka:-)

, mój mężulek to się boi mnie nawet na zakupy brać i odpycha ode mnie wszystkie wózki, żeby mnie w brzuszek nikt nie uderzył
reklama
donia76
Fanka BB :)
Joooaaa moj domowy sposób mi pomógł ostatnio chociaz trzeba sie odkazac po nim:-) 1 cebula, 4 zabki czosnku, łyzka miodu, pół cytryny jest niedobre ale skuteczne lub przepis dostałam od lekarza
3Łyzki majeranku
3 łyzki chrzanu
3 łyzki miodu
2 zabki czosnku zmieszac i brac 3x łyzeczka zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Tez sobie zaaplikuje bo cos mnie gardziołko boli
3Łyzki majeranku
3 łyzki chrzanu
3 łyzki miodu
2 zabki czosnku zmieszac i brac 3x łyzeczka zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Tez sobie zaaplikuje bo cos mnie gardziołko boli