reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

majopa, Witaj z powrotem :-D Teraz dbaj bardzo o siebie, a na pewno wszystko będzie dobrze :)))
Ja idę teraz na 4d, trzymajcie kciuki :)

reklama
majopa, fajnie że już jesteś, szybko wracaj do pełni sił:tak:
sabotażystka, wiele dziewczyn porobiło juz poważne zakupy i ma nawet większość ciuszków, ale ja też jestem w trakcie remonciku (Mążuś robi sam, a że sa braki kadrowe to więcej siedzi w pracy niż w domu i dlatego trwa to już całe tygodnie):eek:, więc nie kupuję narazie niczego. Nie miałabym nawet gdzie tego trzymać. Poza tym będę miała jakieś rzeczy od rodziny i koleżanek, więc nie chcę powtarzać zakupów (liczę się też z kasą).:dry:

Majpa nie możesz się obwiniać, poprostu tak się stało i już.
A ja to jestem sobie sama winna bo za dużo Olę dźwigam a ona waży już 12 kg.A wczoraj to wózek z nią do autobusu wnosiłam bo oczywiście nikt nie pomoże:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ale przecież są u nas na forum mamy, które mają1, 2 dzieci i też muszą je nosić pewnie, więc pomyślałam że ja też tak mogę .A tu się skonczyło bólami brzucha i nospa 2 razy dziennie

pandorax, ja po siostrze trochę ciuszków otrzymam o ile będzie dziewczynka, jak chłopczyk to trzeba kupować, dlatego też nie chcę wpadać w szał zakupów, bo nie znam płci dziecka, przystanę przy najważniejszym czyli remont pokoju i podstawowe akcesoria.

cześć dziewuszki!
Witamy nowa mame styczniowa :laugh2: ta druga opcja tapety jest rozczulajaca!naprawde!
A mialam Wam powiedziec,ze jestescie niemozliwe i ze nie mozna za Wami nadazyc!Zeby wiedziec co sie dzieje musialabym caly czas od kompa nie odchodzic!
Majopa grunt,ze juz wszystko dobrze!Głowa do góry!Szczęśliwa mamusia to szczęśliwa dzidzia!Także masz absolutny zakaz obwiniania się o cokolwiek i obowiązek cieszenia się,że już po wszystkim i że już wszystko będzie dobrze!:happy:
Trzeba o siebie dbać czy wręcz chuchać i dmuchać jeśli potrzeba i być spokojnym,rozlużnionym i zadowolonym.Wtedy dzidzia jest także zadowolona i odkrywa coraz to nowsze sposoby na dokuczenie mamusi :laugh2: aby nie być gołosłownym mogę tylko dodać,że moje maleńkie szczęście odkryło ostatnio,że można mamusię po żebrach kopać(odmiana taka dla jajników i pęcherza) no i jak się bardziej postarać to nawet rączkę między żebra da się wsunąć.......AAAUUUUAAAA!!!!!
pozdrawiam Was serdeczni!teraz lecę ale będę póżniej!

Ach...i ja Was proszę....nie wspominajcie o remontach bo ten cały spokój i zadowolenie prysną jak pomyślę co mi się w domu dzieje....

Witaj sabotażystka!:-)
Ja również termin mam na 13 stycznia a urodziny podobnie bo 12 stycznia.:tak:
Jeżeli chodzi o tapety to super, a codo pościeli z DREWEXA to wybrałam motyw hipcia,

Majopa-dużo zdrówka;-)

a ile przeznaczacie na całą wyprawkę? ja mam jeszcze do spłaty kredyt, więc nie mogę tak szaleć.
Chciałam przeznaczyć góra 1,5tyś zł na wózek, łóżeczko wypatrzyłam sobie w Smyku za 350zł.

reklama
heyka

2dni mnie nie bylo a tu znowu epopeja, uffff:szok:
masiek gratuluje fasolinki,
sylka gratuluje chlopca
witam nowe mamy
dzis przyszlo chyba z 30 ciuchow z allegro, super!
zamowilam poza tym 2 komp poscieli, ochraniach, reczniczki, rozek, kocyki z drewexu takze lista wyprawki sie skraca rownomiernie z wydatkami, ale ja nie chce wydawac wszystkiego w listopadzie i grudniu bo wyjdzie za duzo kasy:baffled::baffled::baffled:

Do góry