reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Agnie- zazdroszcze tych dokladnych fotek. chyba sie tez zainteresuje jakims prywatnym gabinetem gdzie wykonuja tu takie usg.
Donia- corcia odwazna a mamusia wrazliwa hihih
Madzka- ja tez wlasnie wrocilam od mojej fryzjerki. Zrobila mi platynowe pasemka na odrostach i pocieniowala takze tez mi lzej na glowie.
Dzizia- niedobrze ze przeziebiona i musisz kursowac do kraka.powinnas pozadnie wylezec chorobsko w lozku ale wyklady cie blokuja.

Rodzice jeszcze nie przylecieli- maja samolot opozniony o 4 godziny takze dopiero kolo 20 wyjezdzamy po nich do New Jersey.
jutro zajety dzien bo przychodzi do nas 13 osob- rodzina od strony mojego meza chce przywitac moich rodzicow. Conajmniej jak komitet powitalny hihih. No i wiecie co sie z tym wiaze? musze robic salatki, przekaski i cos na cieplo i oczywiscie na slodko- czyli zrobilo sie male przyjecie. Dobrze ze moj P. jest kochany i powiedzial ze salatkami on sie zajmie.
A dzis stalam 30 min przed lustrem i przymierzalam ubrania i wszystkie akurat byly za krotkie i brzucho swiecil golizna i moj myslal ze ja nie mam w czym chodzic i jak bylam u fryzjerki to kupil mi bluzy polarowe dlugie zapinane na zamek zeby mi bylo cieplo a szafa w szwach peka hihihi. Pawel czasem potrafi byc rozczulajacy.....

reklama
Agnie Ada sBodziutka :-) rewelacyjne zdjcia zrobili
Pumi fajnego masz meza - ja dzisiaj jak zrobilam rewie mody, to oznajmil ze znowu mi brzuch urósl - ale oczywiscie nie zasugerowal zakupów ;-)
Na pewno nie mozesz sie doczekac kiedy z rodzicami sie zobaczysz - pewnie mniej czasu bedziesz spedzac na watku, ale wybaczamy Ci :-D odezwij sie od czasu do czasu i wklej jakies zdjatko, bo zapomnimy jak wygladasz hihihi
Dzidzia jestes w takim stanie, ze kazdy powinien Cie zrozumiec.Wykladowca tez czlowiek, choc niekiedy zdarzaja sie wyjatki od reguly, ale sadze ze wszystko bedzie ok
Ja tym czasem uciekam spac kolorowych papapp buziaki 1032 :-D

Witam z samego rana :-)
Wstałam już o 7, tradycyjnie nie mogłam zasnąć, chyba muszę zażywać jakieś tabletki na sen, słyszałam, że są jakieś na bazie ziół, ale to dopiero po upewnieniu się u lekarza.
Musiałam wyjść do sklepu po banany, bo miałam niesamowitą ochotę, więc jestem już właściwie po śniadaniu.

Agnie, piękne zdjęcia!:-):-D
Dzidzia, no uważaj na siebie, żebys potem nie żałowała. Z wykładowcami da się pogadać, zwykle wymyślają jakies zadanie zastępcze w zamian za nieobecność, byle nie przegiąć.
Sabotażystka, ja słyszałam że od któregoś tak miesiąca nie powinnyśmy jeść bananów, bo mogą wywołać zbyt wczesne skórcze, a to nam teraz niepotrzebne.
Pumi, miłego spotkania i nie daj się zamęczyć:crazy:.

czesc

ale mam ciężkie dni i noce ostatnio Jestem mega zmęczona po szkole a w nocy spac nie moge bo śnią mi się koszmary Albo ze urodziłam martwe dziecko albo że gonią mnie trupy No i jeszcze od 3 dni Piotruś wstaje o 7 i spac nie daje
A na pt musze uczyc sie na kolokwium z mikrobiologii Ja stara baba a o jądrach mam się uczyć

hejka jesteśmy dziś mam wysmienity humorek już wiem ile daje wizyta u fryzjera :-):-) no ale nie sama mój M od dwuch dni zasypia do pracy hihi zawsze ok godz 5 jak nie wstał to go budziłam a teraz ni huhu w nosie mam go jeszcze niech w tym momęcie strac i prace to bedzie zajebiście bo tego nam trzeba . No ale dziś mi nic humoru nie zepsuje nawet wizyta mojej przyszłaj bratowej odwale jej szybkie pasemka bo jej nie lubie :rofl2::crazy:. zachciało mi się pizzy ide ją kończyc bede wcinac na sniadanie
a wogóle sabotażystka witaj bo chyba jesteś tu nowa nie nadrabiałam nieprzeczytanych wypowiedzi bo sie nie da za duzo
pumi samych przyjemnych chwil z rodzicami ;-)
aola nie przemęczaj sie my mamy odpoczywac ( i kto to mówi) no twój piotrus wstaje o 7 a mój kacper zrobił sobie przerwe w spaniu od 1 od 3 :wściekła/y: latał szalał po łóżku i łóżeczku bo już później sie zdenerwowałam i go sadziłam i olałam jego gadanie i jekanie i zasnoł :wściekła/y: dobra lece wstawi tą pizze mniam mniam

A mi się dzisiaj śnił mój synek, był taki podobny do Mążusia! i śliczny:-), ale widziałam go przez takie urządzenie podobne do usg ale było widać lepiej nić w 4d;-).
Taka ładna pogoda dzisiaj. Chciałabym coś zrobić pożytecznego, a nie mogę za dużo zrobić, bo ciągle trwa remont i na przykład boję się prać kanapę bo pewnie się zakurzy jak w sąsiednim pokoju Mażuś będzie szlifował sufit:dull:.
Może okna umyję? tak po troszkę? i chociaż część?

reklama
Na okno to sobie możesz co najwyżej popatrzeć! Żadnego mycia... :angry:
Ja też bym zrobiła coś pożytecznego, ale mnie sie nie chce. :-p
Siedzę sobie na balkonie z tabletem i kombinuję jak tu się umościć, żebym nie musiała robić dziwnych wygibasów, coby się z klawiaturą na podczerwień zobaczył :-D

Do góry