reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pandorax: GRATULACJE!!! :))))) Hyhy, papier masz jak w kieszeni już ^^ Bo podobno jak dwie recenzje pozytywne, to obrona tylko formalnością jest...

reklama
Pandorax GRATULACJE, na pewno ibez problem u zaliczą drugą recenzję i się obronisz
Agnie ciuszki super, a ta kurteczka czerwona to słodziudka.
Sylka jedz też dużo buraczków i brokuł, bo mają dużo żelaza.Podobno też kaszanka jest dobra, ale ja nie cierpię............ble ble

Pandorax gratuluję :-), to doktora juz masz w kieszeni
Agnie super zakupki:-)

UWAGA!! Wklejam swoje zdjęcie, tak więc bardzo prosze kobiety o słabych nerwach o wyłączenie monitora ;-)

Zapomniałam dopisać że to końcówka 27tc

Justice pokaźnych rozmiarów mieszkanko ma Twój dzidziuś:tak::tak::tak:, ale ładnie Ci z takim brzuszkiem, w sumie to chyba masz tylko duży brzuszek bo rączki to szczupłe;-)
Ja niestety nie mam się czym pochwalić, jutro wstaię fotki z wesela to zibaczycie jaki mały brzuszek

No... małe rączki w porównaniu do reszty :-)jak to mój men'szczyzna powiedział - wyglądam jakby w kotlet wepchnieto dwie zapałki ;-) Jakby nie było 20kg na +, dlatego wyglądam jak wyglądam. Z resztą jeszcze niecałe 3 miesiące i zacznę tracić na wadze ;-) bynajmniej taki mam plan
Esti czekam na Ciebie :-D pochwal sie swoim Skarbkiem

justice: Ślicznie wyglądasz :-D Masz bardzo sympatyczną buźkę :) No i oczywiście brzusio taki, że ohoho :D
Ja idę spać, jutro kolejny dzień 'zajęć' ;-)

Agnie dziękuję za komplement;-) ...ale to pozory - teraz mąż mówi na mnie zgaga
Ja równiez uciekam do łóżeczka - kolorowych snów i kopniaczków sobie i Wam zyczę :-D

prawie was doczytalam.
dziekuje wszystkim mamusiom za odpowiedz z tym szczepieniem. ale bym dorobila jakbym sie zaszczepila. jestescie niezastapione moje kochane.
chcialam wam zakomunikowac ze w razie czego jakby ktoras za mna zatesknila to bede dopiero w niedziele. wyjezdzamy z rodzicami. do zobaczenia

reklama
Justie w konuc jakies zdjecia:) milutka masz buzke i kogos mi bardzo przypominasz, ale zanim dojde kogo, to na pewno dlugo minie....:)
Jooooaaaa nie chce Cie martwic, ale to na 99% hemoroidy, porobily sie zylaczki pewnie i dlatego krwawisz, powiedz lekarzowi da Ci jakies tabletki i problem zniknie.... wiec nic sie nie martw.... a ze co 3 kobieta pewnie ma to w ciazy to nie krepuj sie powiedziec lekarzowi- dla Niego to norma...
jestem wykonczona ide lulu
przepraszam ale nie mam sily wiecej pisac
(aOla na rote dobrze jest zaszczepic dziecko, bo jak zlapie to wspolczuje... moj chrzesnik mial jak jeszcze nie chodzil... poprostu cos strasznego... dziecko nie portrzebnie cierpi- nawet nie wiedzialam,ze sa na to szczepionki).
kolorowych....

Do góry