reklama
e-stera
Fan(ka)
Joooaaa pewnie jakieś naczynka Ci popękały...ale z lekarzem warto to i tak skonsultować, leoiej dmuchać na zimne
A ja przytył;am tylko 1 kg od poprzedniej wizyty, czyli od 28 sierpnia:-)

A ja przytył;am tylko 1 kg od poprzedniej wizyty, czyli od 28 sierpnia:-)
e-stera
Fan(ka)
Pandorax GRATULACJE, na pewno ibez problem u zaliczą drugą recenzję i się obronisz
Agnie ciuszki super, a ta kurteczka czerwona to słodziudka.
Sylka jedz też dużo buraczków i brokuł, bo mają dużo żelaza.Podobno też kaszanka jest dobra, ale ja nie cierpię............ble ble
Agnie ciuszki super, a ta kurteczka czerwona to słodziudka.
Sylka jedz też dużo buraczków i brokuł, bo mają dużo żelaza.Podobno też kaszanka jest dobra, ale ja nie cierpię............ble ble
e-stera
Fan(ka)
Justice pokaźnych rozmiarów mieszkanko ma Twój dzidziuś

, ale ładnie Ci z takim brzuszkiem, w sumie to chyba masz tylko duży brzuszek bo rączki to szczupłe;-)
Ja niestety nie mam się czym pochwalić, jutro wstaię fotki z wesela to zibaczycie jaki mały brzuszek

Ja niestety nie mam się czym pochwalić, jutro wstaię fotki z wesela to zibaczycie jaki mały brzuszek
justice25
Fanka BB :)
No... małe rączki w porównaniu do reszty :-)jak to mój men'szczyzna powiedział - wyglądam jakby w kotlet wepchnieto dwie zapałki ;-) Jakby nie było 20kg na +, dlatego wyglądam jak wyglądam. Z resztą jeszcze niecałe 3 miesiące i zacznę tracić na wadze ;-) bynajmniej taki mam plan
Esti czekam na Ciebie
pochwal sie swoim Skarbkiem
Esti czekam na Ciebie

prawie was doczytalam.
dziekuje wszystkim mamusiom za odpowiedz z tym szczepieniem. ale bym dorobila jakbym sie zaszczepila. jestescie niezastapione moje kochane.
chcialam wam zakomunikowac ze w razie czego jakby ktoras za mna zatesknila to bede dopiero w niedziele. wyjezdzamy z rodzicami. do zobaczenia
dziekuje wszystkim mamusiom za odpowiedz z tym szczepieniem. ale bym dorobila jakbym sie zaszczepila. jestescie niezastapione moje kochane.
chcialam wam zakomunikowac ze w razie czego jakby ktoras za mna zatesknila to bede dopiero w niedziele. wyjezdzamy z rodzicami. do zobaczenia
reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Justie w konuc jakies zdjecia
milutka masz buzke i kogos mi bardzo przypominasz, ale zanim dojde kogo, to na pewno dlugo minie....
Jooooaaaa nie chce Cie martwic, ale to na 99% hemoroidy, porobily sie zylaczki pewnie i dlatego krwawisz, powiedz lekarzowi da Ci jakies tabletki i problem zniknie.... wiec nic sie nie martw.... a ze co 3 kobieta pewnie ma to w ciazy to nie krepuj sie powiedziec lekarzowi- dla Niego to norma...
jestem wykonczona ide lulu
przepraszam ale nie mam sily wiecej pisac
(aOla na rote dobrze jest zaszczepic dziecko, bo jak zlapie to wspolczuje... moj chrzesnik mial jak jeszcze nie chodzil... poprostu cos strasznego... dziecko nie portrzebnie cierpi- nawet nie wiedzialam,ze sa na to szczepionki).
kolorowych....
Jooooaaaa nie chce Cie martwic, ale to na 99% hemoroidy, porobily sie zylaczki pewnie i dlatego krwawisz, powiedz lekarzowi da Ci jakies tabletki i problem zniknie.... wiec nic sie nie martw.... a ze co 3 kobieta pewnie ma to w ciazy to nie krepuj sie powiedziec lekarzowi- dla Niego to norma...
jestem wykonczona ide lulu
przepraszam ale nie mam sily wiecej pisac
(aOla na rote dobrze jest zaszczepic dziecko, bo jak zlapie to wspolczuje... moj chrzesnik mial jak jeszcze nie chodzil... poprostu cos strasznego... dziecko nie portrzebnie cierpi- nawet nie wiedzialam,ze sa na to szczepionki).
kolorowych....