reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja znowu mam okropne piersi Po pierwszej ciązy zrobiły się flaczki ale odpowiedzni stanik je ratował Teraz chodze juz w ciążowym więc bez drutów i udziwnień i cyce mi leżą prawie na brzuchu:szok::wściekła/y:

reklama
Mi cycuszki urosły...kiedys nosiłam rozmiar 70A a i tak był mi za duzy. Teraz 75C:-)wiec jesli chodzi o biust to oki:-) ale reszta...flak jestem. rece niewycwiczone, uda w cellulicie a twarz jak ksiezyc w pełni. poza tym blada jak trup jestem:-(wiem, wiem to ciaza....nie ma co narzekac ale skoro juz poruszylyscie ten temat no to coz....

A ja uwielbiam swój wygląd w ciąży - fakt że przytyłam - mam pulchniejsze uda , biodra i tyłek, okrąglutką buzię, ale za to mam też śliczny brzuszek :) czuję się bardzo kobieco - może to też przez to z jaką miłością, akceptacją i uwielbieniem mój mąż na mnie patrzy? Obiektywnie to chyba zbrzydłam, ale i tak uwielbiam mój ciążowy stan!!!

Super Momi, ja tez tak mamuskowato wygladam, to mi sprawia radosc a Lukasz patszy na mnie jak na foczke-mamusie a ja sie czuje bardzo kobieco jak nigdy:-)

a ja ciesze sie kiedy ktos zauwazy ze jestem w ciazy bo do tej pory bylam tylko grubasna a moj uroczy maz mowi ,,nie wazna fryzura wazne ze dziura'' a nieatrakcyjna czuje sie juz 7 lat od slubu :baffled:

Ja przytyłam 15 kg to juz wogole nie wspominam o atrakcyjnosci bo czuje sie jak wieloryb ale to niewazne wazne zeby z dzidzia wszysko było oki mojego mezusia i tak nie bedzie do konca ciazy wiec spoko

Helenko nie pisz tak...:-(Ciąża to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety i choć tyjemy, zmienia sie nasze ciało to podobno wygladamy pieknie. I nie sadze,żebys była jakas brzydulą...Po prostu musisz spojrzec na siebie jako osobe o wielu walorach atrakcyjnosci. A to,że maz Ci tak mowi nie docenia tego jaka jestes wspaniała osobą.

reklama
A ja sie czuję atrakcyjna w ciąży, tym bardziej że mężuś ciągle mnie zachwala:-Djest większymi piersiami i krąglejszym tyłeczkiem zachwycony.W ogóle nie przeszkadza mu cellulit, chętnie masuje i wciera balsamiki.Niedawno nawet kupił mi seksowną bieliznę......

Do góry