reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam mamusie ja na chwilke chcialam sie pochwalic ze kupilam sobie plaszczyk na zime nie jest za duzy ale przeciez jak urodze to nie moge chodzic we worku a 400 zl piechota nie chodzi
puminie gniewaj sie ze dopiero teraz o tym pisze ale nie mialam glowy :sorry: mam nadzieje ze wizyta twoich rodzicow wniesie wiele radosci do waszego zycia :tak:
wyszperalam zdjecie mojego meza
Zobacz załącznik 55298
wcale nie wyglada na idiote jakim czasem jest ale i tak go lubie obok moja bratowa fajna kobietka przyszla matka chrzestna mojej kruszynki
A wczoraj kupilam spioszek i kaftanik z weluru niebieski (chyba stracilam nadzieje na corke)

reklama
Witam lasencje:-D
Agnie butelki i smoczki firmy Tommee Tippee są super, koleżanka ma i spodziewa się drugiego dziecka i też zamierza takie same kupić.Miała Aventu i twierdzi że te są o wiele wiele lepsze.Ja już zamówiłam na allegro i czekam na paczkę.A tak w ogóle to widziłam je na żywo i są naprawdę fajne i dobrze się trzymają w ręce.:tak:
A ja właśnie licytuję taki kombinezon, walka jest zacięta, mam nadzieję że wygram............

dziewczyny przepraszam,że tak egoistycznie ale jestem przerazona. co kilka minut robi mi sie twardy brzuch,\:-(nie wiem co robic, leze teraz nie ruszam sie z tyłka ale juz sama nie wiem. Jestem sama w domu- rycze cały czas. nie wiem czy tak ma byc czy cos sie dzieje...BOze prosze zeby wszystko bylo okej

Bez paniki. Asia przede wszystkim się uspokój. Z tego co czytam to jesteś zdenerwowana. Zrób sobie herbatę z melisy weź no-spę i połóż się. Na pewno Ci przejdzie. Mnie tez zdarzają się częste skurcze zwłaszcza wieczorami jak wracam wieczorem z pracy i kładę się się po męczącym dniu. Parę dni temu patrzyłam na zegarek i brzuch twardniał mi co 3-5 min. Też si ę wystraszyłam ale wzięłam no-spę i rano było dobrze. Mówiłam o tym lekarzowi i kazał mi brać no-spę nawet 3 razy dziennie (w razie częstych skurczy)+ magnez. Przestań płakać i odpocznij. :tak:
A jak naprawdę się denerwujesz to zadzwoń do lekarza.

nie chce panikowac, ostatnio jak spanikowałam i wyladowałam na ostrym dyz. to jeszcze opierdziel zgarnełam od lekarza...Ale boje sie niesamowicie. Leze w lozku i czekam do rana, jutro pojade do lekarza...ale nocke na pewno bede miala nieprzesoaną. BOJE SIE:-(

reklama
Asiu, jak samopoczucie?Już lepiej?Ostatnio rozmawiałam z lekarzem o twardnieniu brzuszka.Jęeśi brzuszek w ciągu godz napina się i twardnieje 4 razy to trzeba na pogotowie.
Lepiej być opieprzonym niż mieć później sobie za złe.A jak się będą czepiać to im nagadaj.
Będzie dobrze nie denerwuj się, może przepracowałaś się dzisija albo coś ciężkiego dźwigałaś?

Do góry