reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asiu zadzwon do lekarza... tak bedzie najlepiej..... albo zazyj nospe i moze przejdzie.... sprawdz.... jestem z Toba i glowa do gory nie wolno plakusiac!!! wszystko jest oki.... to nasze hormony... wiec wez gleboki oddech i spokojnie.... jezeli czujesz,ze powinnas jechac na pogotowie czy skonsultowac z learzem zrob to!!! moze nospa zadziala......
Esti jak to ciazy nie widac??!! dobrze wygladasz!!! widac, ze chlopiec.....
a ja wyczerpana ide lulu...
dobranoc

Witam Dziewczynki...
dzisiaj ja pierwsza.... ide zaraz na obciazenie glukoza.... boje sie.... a wstalam taka glodna... a tu jeszcze trzeba czekac.......
Asiu co tam u Ciebie? czekam na wiesci.... ja uciekam, 3majcie sie mocno wszystkie!!!
buzki

Hej:-D
Asiu co tam u Ciebie?Jak samopoczucie?
Dzidzia powodzenia ma glukozie, nie zapomnij o cytrynie lub kwasku cytrynowym:-)
A ja wygralam wczorajszą aukcję, dzisiaj odbieram kombinezon, bo jest z mojego miasta:-), a i okazało się że to tka jedna znajoma którą w szpitalu poznałam..........

Estera dziś dopiero otworzył mi sie ten kombinezon Jest śliczny Tylko h&m zawyża numeracje tzn 62 to tak jak 68 Ale jest naprawde super Ale jestes szczuplutka
Dzidzia trzymaj się na glukozie
Asiu co u ciebie?

czesc dziewczynki Asia mam nadzieje ze u ciebiewszystko dobrze trzymaj sie:tak:
dziewczyny czy ktoras z was boli kosc lonowa mnie ostatnio strasznie jak leze na boku to nie moge uniesc nogi zeby wlozyc sobie poduszke miedzy nogi wczesniej w tamtych ciazach tak nie mialam boje sie ze jak dziecko bedzie wieksze i obnizy sie do miednicy to nie bede mogla wogule chodzic

reklama
dzidzia trzymaj sie na glukozie wynik na pewno bedzie dobry ale glukoza to dopiero ochyda bleee
ja chyba mam spokuj bo lekaz powiedzial ze cukrzyca mi nie grozi mialam 103 po glukozie

Do góry