reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi dziewczyny maja racje jedz na ostry dyzur bo w ciazy nie ma prawa nic wyciekac a do poniedzialku naprawde moze byc zapozno i nawet lezenie nie pomoze jezeli ci sie otwiera szyjka lepiej jedz i to sprawdz mowie i radze z dobrego serca , prosze bo nie ma zartow!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

reklama
Pumi jedż natychmiast!Moja koleżanka też myślała,że jej przejdzie i przeczekała dobę(też ją brzuch bolał) i jak pojechała do szpitala to już rodziała.I chłopaczek praktycznie 2 miesiące w szpitalu spędził!Ani chwilki przy mamie w domu!Także ja Cię bardzo proszę Ty jedź!Lepiej żeby to lekarze Cię uspokoili...

chyba nas posluchala i dobrze , moja polozna nawet nie chciala dyskutowac, "spore ilosci wody-sluzu i bol brzzucha" szpital!!!!!:no:najwyzej powiedza,ze wszystko OK :-p lepiej pojechac niz potem...nawet nie chce o tym myslec, aby do 32tc wtedy juz dzidzia ma duze szanse przezycia
Pumi good luck!najwyzej powiesz ,ze mi odbilo i jestem stara panikara:dull:
mozna miec obfite uplawy -ale nie cieknace po nogach i nagle duze ich ilosci, az Nadi sie zdenerwowala i kopie mnie w brzuszek,by ciocia Pumi i Domini bylo wszystko OK!!!!!!!!!!!!!!

estera dzieki spróbuje tego sposobu może coś pomoże zatoki mnie męcza od poniedziałku także mysle ze nie zapóżno a co do ogórkowej to już chodzi za mną od kilku dni
estera może wyda sie to głupie i nie chce nikogo urazic ale kto ma miec albo ma blizniaki czasami nie nadrabiam z czytaniem wiec wchodze w bieżące sprawy bo potraficie nadrukowac z jednego dnia ze hoho a już nie mówie o 3-4 dniach zwłoki i jeszcze nie słyszałam o blizniakach .

ciekawe co z pumi mniejmy nadzieje ze wszystko ok trzymamy kciuki

Orany! ale tu kryzysowa sytuacja:szok:. Ja też mam nadzieję że Pumi pojechała i że ją w szpitalu poważnie potraktują. Albo tak jak któraś radziła - sprawdzić na tym pasku testowym czy to wody płodowe (tylko czy w USA to mają? tacy do przodu to chyba mają...). Mi dziś rano też chlapnęły dwie krople na podłogę ale to było po prysznicu (i niby wycieraniu) ale ja biorę teraz clotrimazol na noc dopochwowo i może to to. Martwię się co z Pumi:confused2:.
Sylka, słyszałam że nie wolno spać na wznak jeśli Co to nie służy i czujesz duszności bo dzidzia jest już wysoko i uciska przeponę. Ja zasypiam na boku i budzę się na wznak (kilka razy w nocy bo latam do wc), więc chyba mi to służy. Nie duszę się. To chyba indywidualna kwestia.
AsiaS, masz rację z tą szkołą. Gdyby rodzice na to nie pozwalali to by dzieciaki nie szpanowały w szkole. Poza tym kwestia nie posiadania jako takiego ale kultywowania wartości posiadania!:dull:.

Mam nadzieje ze wszystko w porzadku z Pumi i jej mala. Takie informacje dilaja bardzo zle na wyobraznie.

Co do rodzicow i szkoly to mysle ze gorsi sa ci ze sredniego szczebla, albo tacy ktorzy wlasnie sie dorobili - w mysl zasady "zastaw sie , a postaw sie".

Jestem dzis troche zestresowana. Zapisalam sie na wizytacje oddzialu polozniczego z polozna w szpitalu w ktorym mam zamiar rodzic. Bede mogla wybrac sobie pokoj i odobno sale porodowa tez. Boje sie tego co tam zobacze. :szok:

reklama
Do góry