reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no u mnie remoncisko sie robi, Lukasz rzuca miesem ale robi wszystko na cacy(caly remont zrobil aby zaoszzedzic kase na majstrow)!!
malej pokoj w super jebitnej zieleni ala kiwi:-)a nasza sypialnia pokrywa sie brazowa tapeta ktora wyglada jak skora;-)wstawie foty jak wszystko bedzie na glans. wiec mamy super kolorowa chate, przedpokokoj sliwkowy,duzy pokoj czerwien-cappucino, sypialnia -czekolada, pokoj Naid w kiwi:happy2:

reklama
Cóż za beznadziejna pogoda:-(
Anja, to super że Łukasz chce i umie to wszystko sam zrobić, a że przeklina - Mój Mążuś tak samo, ale za efekt zawsze jest super:happy:. Kolory brzmią zachęcająco, czekam na fotki.:tak:

U nas pogoda też do kitu:baffled:.Właśnie Olcia usnęła i mam ze 2, 3 godzinki na lenistwo:tak:.Wygląda komicznie taki maluch w naszym wielkim łóżku:-D.A jak śpi to taka slodziutka jest:-) i taka ciepluteńka i tak cudnie pachnie, dzidziusiowo:-D
Anja kolory na pewno super,ja też lubię takie zdecydowane.

My sypialnię mamy liliową, duży pokój zielony, ale taki moro, przedpokój ceglasty, łazienkę żółto- niebieska.A kuchnię na wiosnę remontujemy i chcę czerwoną:rofl2:

Ja tez lubie zdecydowane kolory, u nas przez 6msc szaro-buro za oknem, wiec szpitalna biel jest dla mnie dobijajaca, lacina dochodzi zza sciany non stop:nerd: ale poniewaz mieszkamy w 100letniej kamienicy sciany sa cholernie krzywe a wysokosc 3,2m:szok: jak w kosciele:-D wiec chlop wisi na drabinie i klnie, ze warunki sa trudne.
a ja mam juz za duzy brzuszek aby pomagac, schylac sie i podawac:no::no::no:bo zaraz zaczynam sapac:crazy:wiec wspieram tylko mentalnie

IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MALM
A to nasz komódka, jak raz pasuje do liliowych ścian..
Od pniedziałku będę prała i prasowała ubranka, mam 3 kartonowe pudełek więc pewnie z kilka dni mi to zajmie..................
A i jeszcze chcemy w sypialni jedną ścianę pomalować na ciemniejszy kolor niż reszta, bo stały ta wcześniej meble i jet brudna i są dziury od obrazków.Latem roiliśmy mały remoncik w pokoju dzidzi, polegający na zrobieniu jednej dużej szafy zabudownej.:-)

Pustki dzisiaj na forum..............:dry:
A ja bym zjadła ......................gofry z bita śmietanką i dżemem:-p:-p:-p, ale muszę poczekać aż Ola wstanie, bo nie mam mleka ani kefiru:baffled:.
I coś na drugie danie muszę wymyślić, a nie mam pomysłu:confused::no2:

e-stera, gdzie masz liliowe ściany? bo ja takie właśnie wrzosowo-liliowy ocień wybrałam do pokoju Fikołka + zielone dodatki, bo powiem Ci - fioletowy i liliowy jako kolory dla dzieci (pościel, dodatki, ubranka) w "przyrodzie" nie występują albo stanowią rzadkość.:crazy: Ostatnio skusiłam się tylko na becik feretti, nie za tani ale blado-fioletowy.
Ja mam pomysł dzisiaj na keks - w końcu jest światowy dzień mężczyzn:rofl2:. Nie piekę ostatnio dużo, bo potem trzeba to szybko jeść (i tyć). A keks może trochę postać jakby co.:sorry2:

A na kolację ( bo Mążuś z pracy wraca po 21) bigos - zrobiliśmy przedwczoraj i wczoraj było pierwsze smakowanie.

reklama
Do góry