reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki Sylka dobrze wiedzieć:-)może się jednak skuszę?Ale zawsze można kupić jakby co, a tak z ciekawości to jaka jest cena tego nawilżacza firmy Climatik?
A dziewczyny i uważałabym z tym olejkiem lawendowym w ciąży,............. bo wywołuje skurcze tak jak geraniowy.
A olejki te za5, 6 zł to syntetyczne, polecam jedną firmę doktor BELTER, są dostępne w Herbapolu
A kadzidełka są w ogóle nie wskazane do palenia a ni nam ani tym bardziej dzidziom, bo te nasze polskie po 4, 5 nawet po 10 zł zawierają składniki toksyczne, które wydzielają się podczas palenia.Jedynie dopuszczalne są te prawdziwe indyjskie, ale w Polsce ciężko je dostać............kosztują takie ok 30 zł są bezpieczne dla nas.A dzieciom są też nie wskazane
Przeszłam szkolenie z aromaterapii więc wiem o czym "mówię"

reklama
Cena jest rewelacja, ale chodzi mi o jakość Drewex jet dobry, ale nie wiem czy welur jest dobry dla dzidzi i czy dobrze grzeje.Zazwyczaj każdy używa polarowych..............podoba mi się żólty:-)

Esti ja mam coś podobnego do wózeczka kocyk+ podusia ale nie z drewexu.:no::no: jest bardzo milusi i mnie osobiście sie podoba:tak::tak: ale słyszałam opinie, ze kurz i roztocza się tam kłębią.
Ale tak naprawdę to gdzie ich nie ma i na dodatek istnieją pralki a jak nie to przyjdzie wymoczyć pazurki hihihi

dzisiaj byłam w sklepie przydybać CASALPLAY S6 hihi. wyciągnęłam męża i o dziwo mojemu bardziej podoba się xlander a mnie nie. jakoś juz nie mogę na niego patrzeć. :no::no::no::baffled:
niby wózek kupię dopiero po porodzie ale już muszę podjąć decyzję bo musi do niego pasować fotelik samochodowy. ale jeszcze coś przemawia na CAUSALEM, bo xlanderów już nie ma zielonych u dystrybutora. został jedynie pomarańczowy, ohydny
więc chyba zostanie CAUSALPLAY, zreszta małą różnica w cenie jeśli chodzi o spacerówki, bo z gondolą to już CAULAPLAY jest o wiele droższy. A ja nadal sie upieram nie kupować gondolki

Esti welur na bank nie jest tak ciepły jak polarek.:no::no:
ja ten komplecik kupiłam z myślą o wiośnie a nie zimie. na zimę planuję polarek i jeszcze bawełniczka pod spód ale nie wiem czy to nie przesada. tylko skąd ja mam wiedzieć czy dziecku nie jest zimno?:confused::confused:

reklama
ja też lęk odczuwam, bo mężuś na nockę poszedł i sam siedzę.:-:)-(
nie pozwolił mi nic robić a ja mam kilka ciuszków do prania ręcznego i co mam zrobić. dzisiaj na raty odkurzałam dywan, i połowę zostawiłam na jutro:baffled:, bo tak sie za każdym razem męczę, ze szok:szok::szok:.
zresztą dzisiaj dzidzia nie dawała mi nic dzisiaj zrobić jakoś się rozciąga w poprzek i boli mnie każdy mięsień wewnątrz. trudno to opisać, ale od kilku dni układa mi sie po prawej stroni i już zdrętwiała mam całą skórę w tym miejscu i ścianki macicy nawet czuje, powaga:tak::tak:

Do góry