reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pandi, Hehe, na pewno będą się z Tobą delikatnie obchodzić :-D Nie obejrzysz się, a tytuł będziesz mieć już w łapkach. :-) :-) :-)
szczypi: Zazdroszczę Ci, że tak szybko będziesz miała już maluszka przy sobie. :))) Od początku listopada intensywnie marzę, żeby to już był styczeń...

My wózek kupimy dopiero w lutym, na razie tylko fotelik - na pewno Maxi Cosi.
syllka: Fajne te wózki Casualplay :-D

reklama
Agnie- koszulka rzeczywiscie nie szokuje wygladem ale mnie sie podoba to rozciecie z boku. Poza tym to tylko do szpitala a tam na pewno nie bedzie rewii mody. Ja kupuje ta zielono- niebieska w pisklaki. Najbardziej mi sie podoba.
Ewa- a z tym cycem to nie pomyslałam ale co tam...najwyzej wyskoczy na wierzch..czego to sie wstydzic:-D
Pandi- no ja jestem pewna, że obronisz sie bez problemów. Jkaby cos to mozesz delikatnie symulowac ze zaraz urodzisz...:-D

To nie kwestia rewii mody, tylko dobrego samopoczucia w tym co się ma na sobie :p Osobiście lepiej bym się czuła w jednolitej kolorowo :-) Tak jakoś mam i już :p

agnie, nie chcę specjalnie tego wykorzystywać, ale jak będą mili, to super. Zresztą mam bardzo znaną panią promotor i dwie dobre recenzje, więc powinno być ok. Staram się nastawić pozytywnie.
Sylka, my też nie planujemy gondoli. Mamy spacerówkę rozkładaną na płask od znajomych, i tak jak Ty liczymy na dobrą pogodę. Bez sensu jest kupowanie gondoli na miesiąc lub dwa.

Ale kto mówi o specjalnym wykorzystywaniu :-) Specjalnie przecież nie zaszłaś w ciążę, żeby mieć łagodniejszą obronę, no nie? ;-)

agnie, no dokładnie:tak:. Mysmy w ogóle dawali sobie więcej czasu na to zachodzenie, tyle się nasłuchałam o trudnościach w zachodzeniu, a tymczasem już przy drugim miesiącu możliwości się udało. No to co - tylko się cieszyć, prawda?
Mam taką koszulkę z rozcięciami od koleżanki. Niektórzy narzekają, że rozcięcia sa za małe i pierś się wygodnie nie mieści. Sie okaże w uzyciu.

Hej lasencje:-)
Ja dopiero 20 minut temu wtstałam.ostatnio śpię po 10, 11 godzin:tak:
Asiu
ja mam takie 2 koszulki, jedna z bocianem szara a druga błękitną też z bocianem:-DMateriał., jest świetny.Nawet wypróbowałam ją do spania i cycki były na swoim miejscu, czyli pod koszulką:laugh2:
A cena też jest dobra, ja płaciłam 30zł za sztukę, bo znajoma ma sklep z ubiorami ciążowymi i mi taniej sprzedaję.Tak to kosztują po 38zł

A ja kupiłam do porodu nową koszulkę, ładną w kwiatki, głęboko rozcinaną za całę 14 zł w sklepie Pepko. Naprawdę ładnie wygląda, a za takie pieniądze to mogę ją w razie czego wyrzucić, a chciałam, żeby w tych trudnych chwilach czuć się ładnie, nie pogłębiać i tak ciężkich chwil. No i dzidziuś musi zobaczyć zadowoloną, zadbaną mamusię:)
Wczoraj urodziła moja bliska znajoma. Poród wywoływany, cesarka ostaecznie, ale wszytsko dobrze, chłopiec duży, zdrowy. Ciążę przechodziłyśmy wspólnie, jeszce tydzień temu byłyśmy na zakupach i ciachu w mieście. Dziwne uczucie, gdy ktoś Ci naprawdę bliski już tuli swoje dziecko. Urealnia się to, że my wkrótce też będziemy miały to szczęście. A lekarz w czwartek zasiał wątpliwość czy moje dziecko to córka:) Wspólnie analizowaliśmy usg:) W moim odczuciu to jest Oleńka. Najważniejsze, że potwiedził,że dzidziuś zdrowy. Odwróciło się też moje szczęscie główką w dół do naturalnego porodu, co mnie bardzo cieszy.
ASIA S - dlaczego zwiększyłaś dawkę fenoterolu? Konsultowałaś z lekarzem? Pytam, bo ja zmniejszyłam właśnie po wizycie do 4 razy po pół.
Miłego dnia dla wszystkich.

reklama
Do góry