reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
O kurcze, ale sie dzieje :szok: Ja sobie tak podczytuje was od dwóch dni, bo nie mam nic konstruktywnego do napisania, wiec wole sie nie odzywac :-p Ale w obecnej syuacji musze
cos napisac: Szczypawka!! Trzymaj sie!! Powodzenia!! :-D

Szczypawka- trzymamy kciuki, oby te lekkie bole byly takie do konca:tak:
Pumi- z tymi smieciami to niezle daja u Was czadu
A ja dzis zostałam w domu. Nie pojechałam do pracy, mam juz to w nosie. Kurcze wczoraj napinał mi sie brzusio wiec chciałam odpocząć...
Wieczorem ubrałam choinkę, a dzis musze troszke poprasowac dzidziowych ubranek:-)

Ja się jeszcze zdrzemnęłam, bo mały się uspokoił.
Ale z godzinkę pospałam i obudził mnie skurcz.Przez ponad godzinę miałam co 20 minut i trwały 2, 3 minuty bo patrzyłam na zegarek.
Mam nadzieję, że to jeszcze nie teraz, bo juyto i wniedzielę mam egzaminy oststbie w szkole:dry::dry::dry:

Szczypawka dasz rade, wkońcu postawilam na Ciebie ze Ty pierwsza urodzisz:p
E-stera- ja robie to u prywatnej osoby, za pierwsze założenie 50 zl, a nadlewanie 25-30 w zależności co wykombinuje:p
Też słyszałam ze akryle są bezpieczniejsze przy dziecko bo sa zaokrąglone ,tylko zeeby były krutsze:) ja mam pierwsza wizyte w Matce Polce w LOdzi 3 stycznia, mam nadzieje ze dotrwam do 3.

Joooaaa ja mam tak samo cenowo:-) , koleżanka m swój gabinet i mi robi taniej
A ja właśnie pisze projekt na jutro na zajęcia, pewnie zajmie mi znowu ze 3, 4 godziny ale na szczęście to już ostatni.Zrobiłam już takie 2 podobne..........a potem muszeę wkuwać na jutro na egzamin wszystko o stanach przdrakowych skóry i o rakach..nic przyjemnego:baffled:
Albi i co się okazało u dermatologa?Co to jest?

Szczypaweczka powodzonka kochana. ;-)
Dzisiaj w nocy miałam takiego skurczybyka, ze myslałam ze wyjde z Siebie i stanę obok. Jak zobaczyłam na zegarek to było 3:30, no to se mysle "notak o 3 rano zaczynają działac człowiekowi hormony i jak sie ma coś dziac to teraz" i tak sobie myslałam o milionach rzeczy i przeszło wkoncu po godzinie.
Pumi zdjecie kici jest superanckie. Ja znowu chciałabym miec kotka ale Mareczek ma uczulenie, wiec musze zaponiec.

reklama
O własnie dermatolog. E -sterka zapomniałam powiedziec wczoraj. Ja nigdy ale to nigdy nie miałam problemów z cerą, no chyba, ze miałam alergie na cos.
Teraz w ciaży mi sie dekold, czoło. plecy i pupa cos pogorszyło, tzn skora na nich. Tak jak przypuszczałam, to trądzik jest ciężarny i w sumie powinnam wziąć atybiotyk ale wiadomo, ze w ciaży nie można. Poleciła mi wiec LaRoche (moje ukochane kosmetyki) tylko tym razem zamiast dla skory suchej dla skory z porblemami. Ta narosl na połdupku ;-), o ktora sie martwiłam to zwykla brodawka uffff.

Do góry