reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

DZIś O 14 AMELKA URODZIłA SYNKA PRZEZ CC MAłY WAżY 2800
GRATULUJE

nic więcej nie wiem CC miała na dzis zaplanowaną Najlepsze że jej córcia też jest z 17grudnia:-)

ja sie trzymam Rany zostały mi jeszcze max 4tygodnie:szok:

reklama
Gratulki dla Amelki
Wejdzcie na watek o brzuszkach- to ona go zalozyla i jest jako pierwsza.

Gratuluje dyplomowanej kosmetyczce zdania egzaminu- wybieram sie do ciebie na pazurki heheheh.
Z gratulacjami dla Myszuni poczekam az sie pojawi osobiscie na forum
No i oczywiscie Pandi- rozwal ich jutro na lopatki !!!!!!

no tak - jak Pumi nie ma na forum to pusto - hehehehe- zartuje!!!!!
ja dzis musialam zrobic zakupy na swieta i dokupic reszte prezentow i tak mi zeszlo caly dzien. W domu bylam tylko przelotem. Zastanawiam sie jak to bedzie wygladalo jak mala bedzie juz z nami a ja bede musiala pozalatwiac kilka rzeczy? kurde przeciez nie bede dziecka ciagac ze soba !

reklama
witam!:-)
ja dzisiaj idę po wyniki posiewu i też mnie czeka ostatnia wizyta u lekarza:-(
kolejna dopiero 3 stycznia:baffled:
mam nadzieję, że dotrwammmmmmm:baffled:

Do góry