reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
mam pytanko do doswiadczonych mam, bardzo boli mnie lewa piers jakbym miala tam jakis kamien, oze to byc zapaleniegruczolu, ale przeciez jeszcze nie karmie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:jak naciskam lekko by sparwdzic kluje i boli:no:
mam do d...dzien

Ja tez mam tak czasem z prawym cyckiem- boli jakby sie jakis guz twardy wytworzyl. Ale jakos nic z tym nie robie- czekam i samo przechodzi.
Wczoraj kategorycznie zarzadalam sexu- maz postukal po glowie palcem i na tym sie skonczylo- jestem zdegustowana

Dzięki za sposoby na katar :tak: działają, jedyne czego nie przetrzymałam to czosnek w nosie :no:, za duże obtarcia naskórka.

Wracając do materacyków dziecięcych - wśród specjalistów opinie są podzielone, większość twierdzi że materacyków gryczanych nie należy stosować u niemowlaków gdyż mogą być przyczyną alergii. Na początek polecają piankowo-kokosowe. Ale tak naprawdę to nie ma badań na ten temat i tak do końca nic nie wiadomo. Kiedyś nie było za dużego wyboru wśród materacyków i nie było problemu a alergie też się przytrafiały dzieciaczkom. Ale się rozpisałam:szok:.

tak pumi faceci moga nam odmowic ale jak my odmowimy to jest wielka obraza
ale jestem zla czekam na przelew i nie ma kasy ciekawe kiedy pojde na zakupy moze w wigilie i postoje sobie dla rozrywki ze dwie godz w kolejce jak bym spotkala te babe co robi przelewy to bym ja obdarla ze skory

1. Byłam u ginki dzisiaj, wg USG i wg OM Dawidek jest donoszony.
2. Rozwarcie juz mam na paluszek
3. Kupiłam sobie juz Avent ręczny
4. Dzisiaj ost. dzien szkoły rodzenia
5. Odebrałam wyniki na Streptoccocus w odbycie, szyjce i w pochwie istnieje pojedynczo, wiec musze żreć Augmentin i wpychac do pochwowo przez 7 dni.:-( Za to grzybów brak, WR ujemne i brak wzrostu Gardnerella vaginalis i T. vaginalis brak :tak:.
To tyle u mnie dzisiaj.

reklama
Dziewczyny mam pytanie - jakiej wielkosci sa wasze torby do szpitala? Ja wczoraj rozpoczelam pakowanie, ale jakos strasznie duzo tego wszystkiego wyszlo i w sumie dla mnie musialabym wziac mala walizke, a dla dzidziusia sredniej wielkosci torbe sportowa. Troche dziwnie to wyglada - jakbym na 2-tygodniowe wczasy wyjezdzala :-)

Do góry