reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pani nasza kochana Pani Doktor GRATULACJE!!!!
Ewa co racja to racja z tą wagą na USG i na to, ze dziedzia może być wieksza trzeba tez być przygotowaną.
Nie mowiłam wam ale moj miesniak juz ma 7cm x 9 cm. Jest olbrzymi. Tylko, ze dzidzia ułożona prawidłowo a sam guz jest z tyłu, wiec moze nie bedzie przeszkadzał podczas porodu. Zresztą bede rodzić w szpitalu, gdzie samo to, ze sie ma mięsniaka jest predyspozycją do cc.

reklama
Hej, a mnie pół nocy męczyły skurcze co 1 godzinkę, ale o 4 nad ranem przeszły same.............ciekawe czy się wcześniej rozdwoję:confused::confused::confused::confused:
Pandi- Pani Doktor:-) Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:, zdolniacha z Ciebie:tak:

Dzien dobry :-D

Nam lekarz bez USG ostatnio w szpitalu powiedzial,ze nasza corcia bedzie miala jakies 3kg wiec jestem pelna optymizmu.Po wielkosci brzuszka i ogolnej mojej wadze i rozmiarze tal stwierdzil...Dzisiaj boli mnie podbrzusze...W ciagu ostatniej godziny mialam tez 3 skurcze ale taklie,ze mi w piety poszlo :szok: Mezus ze stoickim spokojem stwierdzil,ze i tak na 18:00 mamy jechac na zakupy wiec do nocy mamy sie wstrzymac z Zuzia :tak: Chcialabym urodzic do piatku bo wizja swiat w szpitalu nie jest zbyt kolorowa....zreszta moze sie zdarzyc,ze przenosze ta ciaze-nigdy nic nie wiadomo.Wolalaby7m jednak przed swietami bo tak sie juz nastawilam :-D

Dzisiaj pustki jak nigdy..................:baffled:
A ja ma powera dzisiaj:-D Sprzątam jak szalona, babcia poszła to mogę w końcu coś zrobić:blink:, bo jak była to mi kazała odpoczywać..........ile można?
Na 16 lecę na ćwiczonka do szkoły rodzenia:cool2:, a na 18 do koleżanki co miesiaąc temu urodziła Dawidka:tak:

reklama
Do góry