reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dr Pandi - szacun i gratulki;-)
Ewa, historia twojej Juleczki (cholera mnie trafia,ze taka sliczna dziewczynka musi cierpiec przez czyjes zaniedbanie - oczywiscie jakto w Polandzie 0 odszkodowania)! spowodowala,ze ja bardzo krece nosem na szpitale, lekarzy, polozne etc w koncu mam wybrany szpital ale zrobilam DUZZZZYYY wywiad i bylam upierdliwa, co niektorych wkurzalo, nawet moja rodzina uwaza, ze przesadzam z ta nadgorliwoscia:baffled:b szpital to szpital a lekarz to lekarz. jasne ale gorzej,ze jakis BUC spartaczy moj porod a cene zaplace zbyt wysoka za "jakos to bedzie"
Cholera jasna!!! to moje dziecko i jego zdrowie, moj porod a nie wizyta u dentysty ktory mi zalozy zla plombe ktora mozna wymienic na nowa w razie czego:baffled:
Nie jestem upierdliwa, tylko nie chce dramatu i cierpienia dziecka

reklama
Ewa, historia twojej Juleczki (cholera mnie trafia,ze taka sliczna dziewczynka musi cierpiec przez czyjes zaniedbanie - oczywiscie jakto w Polandzie 0 odszkodowania)! spowodowala,ze ja bardzo krece nosem na szpitale, lekarzy, polozne etc w koncu mam wybrany szpital ale zrobilam DUZZZZYYY wywiad i bylam upierdliwa, co niektorych wkurzalo, nawet moja rodzina uwaza, ze przesadzam z ta nadgorliwoscia:baffled:b szpital to szpital a lekarz to lekarz. jasne ale gorzej,ze jakis BUC spartaczy moj porod a cene zaplace zbyt wysoka za "jakos to bedzie"
Cholera jasna!!! to moje dziecko i jego zdrowie, moj porod a nie wizyta u dentysty ktory mi zalozy zla plombe ktora mozna wymienic na nowa w razie czego:baffled:
Nie jestem upierdliwa, tylko nie chce dramatu i cierpienia dziecka

Anja, nawet nie wiesz jak wiele dałabym żeby cofnąć ten czas. Ale niestety :( Żałuję że wtedy nei byłam jak to Ty piszesz upierdliwa. A teraz w d*** mam czy komuś się to podoba czy nie. Zadaję mnóstwo pytań, wyrażam swoje zdanie i niemalże kłócę się ze swoim ginem o swoje racje.
Bo nie pozwolę by jakiś baran znów skrzywdził moje dziecko. Julia (a my razem z nią) zbyt wiele w życiu przeszła przez naszą "służbę zdrowia". Nie wierzę już chyba w żadne ich słowo. Założyliśmy szpitalowi sprawę w sądzie. Mam nadzieję, że ktoś odpowie za krzywdę naszej córki, za to że połowę swojego życia spędziła w szpitalach na rehabilitacji, za to że nie miała łatwego startu i normalnego dzieciństwa.
Igusia nie pozwolę już skrzywdzić !! Dlatego to piszę bo cholernie boję się o dziewczyny które mają duże dzieciaczki w brzuszkach. Jeśli zajrzycie na nasze forum Porazenie Splotu Barkowego :: Zobacz Forum - Nasze dzieci i ich problemy dowiecie się czym to może grozić. W większości są to dzieci z wagą urodzeniową powyżej 4kg.
Pewnie zaraz któraś z Was zaatakuje mnie, że nie każde duże dziecko musi się zaklinować itp. JAsne. Ale jeśli zwłaszcza to pierwszy poród to może byc ciężko.I najzwyczajniej w świecie trzeba bardziej uważać.

Frodo ja twardniejący brzuszek i skurcze mam już strasznie długo. już sie do nich mocno przyzwyczaiłam ;-) Są też i bolące już ale ze mną nic się nie dzieje takiego jak ty opisujesz.....te moje skurcze na ktg dochodziły do 80-110.....Czytałam ze niektóre kobitki już do porodu miały ok. 110-130.....Ale ten 110 to aż tak mocno nie bolał.....:-)

witam Kochane!!
PANDORAX GARTULACJE!!!!!!!
ciesze sie, ze wszystko oki, tak to jest z ginami, kazdy mowi co innego...
Agnie super sa te worki, kurcze moze unudze D- tyle, ze nie mamy narazie za bardzo gdzie dac... ale dla chcacego nic trudnego...:)
mnie dzis bolal- kul brzuszek w dole, takze myslalam, ze moze sie cos zaczyna- hehehe....dzis znwou zlapalam sie na tym,ze sprzatam za duzo- ale to nie cagly tylko chwilowy przyplyw sil.....
zmeczona jestem uciekam do domku
buziaki
zycze milego wieczorku

reklama
Do góry