reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

O jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-):-):-)

ale wspaniała nowina:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Esti kochana gratulations , dla ciebie zuch dziewczyny:tak::tak::tak: i wszystkiego dobrego dla Oliwierka.
aż mi łezka się zakręciła.:sorry2::sorry2:

reklama
Sylka- no jasne ze mam. Jakby bylo inaczej to juz bym szlała z zakłądaniem. Przeciez nie wytrzymałąbym bez Was:-D
Jak mi Esti napisala smsa to az mnie ciary przesly i sie poryczałam.

czy któraś ma już ubrane łóżeczko z prześcieradłem z falbaną:confused::confused:
.bo do feretti nie ma prześcieradeł z falbaną , a znalazłam identyczny materiał, to by mi teściowa uszyła, tylko jak to wygląda?
i jak długa jest falbana? i czy odchodzi od szczytu materaca, czy może dopiero od dolnej krawędzi materaca?:confused::confused:

Jejku kochane styczniowe mamusie ale szalejecie:-)

Esti gratuluję!!!! Niech się synek dobrze chowa!

Pandi gratuluję. Nosz to poważna mamusi teraz z ciebie;-) :-)

Tak się wzruszyłam, że aż się popłakałam i chyba mój mieszkaniec wyczuł, że mamusia płacze bo pod żołądek skoczył.
A Pumi bardzo ładnie ci w ciąży, no po prostu śliczna jesteś. No i fajną masz torebkę:-)

kurcze- tyle wam chcialam napisac ale jak doczytalam ze Esti juz po- wszystko zapomnialam. Normalnie mnie powalilo na nogi- zazdroszcze jej i sie niesamowicie ciesze.

Esti- nasza kochana- cudowna nowina- wielkie gratulacje

ach ta nasza Esti ciekawe jak było:confused: , dobrze, ze wyjdzie na sobotę, to jeszcze przez likend nas uroczy opowieściami, aj hołp;-) hihihihihihi

no właśnie ja tez jeszcze nie mam łóżeczka . 10 stycznia dopiero mam przedzwonić czy już przyszło. ale jestem z siebie dumna:tak::tak::tak: bo takie samo łóżeczko na mieście kosztuje ponad 100zeta więcej:tak::tak: a ja znalazłam gdzieś na obrzeżach hurtownię hihihihihi

reklama
Do góry