reklama
a ja już od 3 nie śpię i już nie zasnę
mały się wierci, mam znowu bóle jak przy okresie, brzuch twardnieje, dupa drętwieje no i skurcze łydek

ten finisch jest dla mnie traumatyczny, jestem już zmęczona
przed chwilą obejrzałam program Ewy Drzyzgi na TVN o macierzyństwie i takie tam-gościem była Agnieszka Chylińska-ma fajne podejście do tego tematu;-)

mały się wierci, mam znowu bóle jak przy okresie, brzuch twardnieje, dupa drętwieje no i skurcze łydek

ten finisch jest dla mnie traumatyczny, jestem już zmęczona

przed chwilą obejrzałam program Ewy Drzyzgi na TVN o macierzyństwie i takie tam-gościem była Agnieszka Chylińska-ma fajne podejście do tego tematu;-)
Frodo ja tez nie moge spac ale od 4 i mam tak jak ty ze mi posladki dretwieja
ja juz chce rodzic, no moze jeszcze nie dzis bo to grudzien jeszcze ale od jutr moge. sprobuje sie jeszcze na chwile polozyc moze uda mi sie zasnac. Wlasnie szukalam w internecie gabinetow kosmetycznych ktore usuwaja rozstepy i sie tak zastanawiam czy warto o rety chyba mam juz hopla na tym punkcie
ja juz chce rodzic, no moze jeszcze nie dzis bo to grudzien jeszcze ale od jutr moge. sprobuje sie jeszcze na chwile polozyc moze uda mi sie zasnac. Wlasnie szukalam w internecie gabinetow kosmetycznych ktore usuwaja rozstepy i sie tak zastanawiam czy warto o rety chyba mam juz hopla na tym punkcie
mili-i co dalej u Ciebie cisza, żadnych zwiastunów porodu???
ja dzisiaj poratowałam się znowu FENOTEROLEM rozkurczowym bo mnie brzuszek ciągnął. teraz nawet jak się kładę to musz e szybko podkładać pod brzuch poduszkę ponieważ tak mocno mi się spina i boli
ja dzisiaj poratowałam się znowu FENOTEROLEM rozkurczowym bo mnie brzuszek ciągnął. teraz nawet jak się kładę to musz e szybko podkładać pod brzuch poduszkę ponieważ tak mocno mi się spina i boli

joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Ja wczoraj sie wystraszyłam bo skusiło nas na seksik rano i do samego wieczora już mnie bolał brzuch, prosiłam małego żeby czasami mi w sylwestra nie wyszedł
najwczesniej moze urodzic sie jutro zeby był styczniowy hihihi
pozdrawiam Was serdecznie i życze udanej imprezy sylwestrowej
pozdrawiam Was serdecznie i życze udanej imprezy sylwestrowej
Frodo- ja tez wczoraj wieczorem zapodałam sobie spora dawke lektury o porodach. Obudziłam sie 0 3 rano i chyba do 7 nie moglam zasnac.....Ciagle myslalam o tym dniu...Ba, nawet udalo mi sie wyobrazic ze zmarlam podaczas porodu
Boje sie jak diabli
No i rano obudzilam sie z zaplamiona od siarki pizama. Ale mi cieknie!!!!!
Zaraz jade na zakupy...kurde nie chce mi sie robic tego sylwka u nas. jak sobie pomysle o sprzataniu jutro to mnie szlag trafia...
Ale postanowilam sobie ze wytrzymam do polnocy a pozniej jak zrobie sie senna to po prostu bede niegoscinna i pojde nyny. A co kurde- w koncu jestem w 9 miesiacu ciazy:-)

Boje sie jak diabli
No i rano obudzilam sie z zaplamiona od siarki pizama. Ale mi cieknie!!!!!
Zaraz jade na zakupy...kurde nie chce mi sie robic tego sylwka u nas. jak sobie pomysle o sprzataniu jutro to mnie szlag trafia...
Ale postanowilam sobie ze wytrzymam do polnocy a pozniej jak zrobie sie senna to po prostu bede niegoscinna i pojde nyny. A co kurde- w koncu jestem w 9 miesiacu ciazy:-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
Witajcie,
już jestem
, trochę źle sie czuje, boli mnie wszystko i o różnych porach:-(
a najgorzej to już jest spać. bolą mnie obydwa boki i mam skurcze w nocy ale jeszcze przez tydzień biorę magnez
witam nową koleżankę
Girlygirl
Majopa gratulki , kochana niech sie Filipek chowa a tobie życzę dużo snu i cierpliwości

Albi widzę , ze nadal w dwupaku
mam pytanie czy doświadczone mamy wiedzą coś na temat kremów pomagających na kurczenie sie skóry na brzuszku po porodzie, czy same te gacie modelujące
i ćwiczenia w dozwolonym czasie wystarczą?
Ewcia super ciuszki, strasznie dużo ich nakupiłaś. I myślisz, ze takiego noworodka
to da radę ubrać w coś tak dorosłego, bo ja to się zastanawiam jak go włożyć do fotelika

Asia współczuję tesciów pociesz się , że ja mam to z moimi rodzicami
:-(
już jestem

, trochę źle sie czuje, boli mnie wszystko i o różnych porach:-(a najgorzej to już jest spać. bolą mnie obydwa boki i mam skurcze w nocy ale jeszcze przez tydzień biorę magnez
witam nową koleżankę

GirlygirlMajopa gratulki , kochana niech sie Filipek chowa a tobie życzę dużo snu i cierpliwości

Albi widzę , ze nadal w dwupaku

mam pytanie czy doświadczone mamy wiedzą coś na temat kremów pomagających na kurczenie sie skóry na brzuszku po porodzie, czy same te gacie modelujące
i ćwiczenia w dozwolonym czasie wystarczą?
Ewcia super ciuszki, strasznie dużo ich nakupiłaś. I myślisz, ze takiego noworodka
to da radę ubrać w coś tak dorosłego, bo ja to się zastanawiam jak go włożyć do fotelika

Asia współczuję tesciów pociesz się , że ja mam to z moimi rodzicami

:-(A ja spędzę w domu pierwszego Sylwestra od 8 klasy szkoły podstawowej, a zważywszy, że ma 33 lata
.... i to nie jest tak, że jestem imprezowiczką, ale bardzo, bardzo lubię zabawy sylwestrowe. Lubię wtedy się wytańczyć, napić, wyhałasować i zawsze tak było. I oto Oleńka zmieniła moje dwudziestoletnie zwyczaje, jeszcze zanim się urodziła
A tak naprawdę, to ja bym gdzieś poszła, choćby do znajomych, ale z drugiej strony wiem, że tak koło pierwszej w nocy odpadnę, a mąż po alkoholu będzie miał sto złotych rad, typu, żebym się położyła, czego u obcych nienawidzę, nie będzie chciał wracać, więc dla komfortu psychicznego swojego i córuni zostaniemy w domu. Żałuję, że nie zaprosiliśmy nikogo do siebie, ale nie można było przewidzieć jak się będę czuła. Upiekę rogaliki i zrobię sałatkę, plus szampan - może być, a za rok - odbiję sobie 
reklama
Anja78
matka superstar
Kochane dziewczynki, zycze Wam i Sobie samej;-) na 2008 , litowych porodow, zdrowych bobaskow dla rozpakowanych mam spokoju ducha i samej rodosci z macieznstwa.
2008 to przelomowy rok przede wszystkim dla tych co po raz pierwszy doswiadcza
magicznej transformacji z beztroskich dziewczyn w Mamusie;-)
Szampanskiej nocy (bezporodowej!)
pozdr i do uslyszenia za rok,
Anja i Nadia
2008 to przelomowy rok przede wszystkim dla tych co po raz pierwszy doswiadcza
magicznej transformacji z beztroskich dziewczyn w Mamusie;-)
Szampanskiej nocy (bezporodowej!)
pozdr i do uslyszenia za rok,
Anja i Nadia