reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ewa- Edu dzięki za odpowiedź. Znam historię Twojej córeczki, szczerze mówiąc marzenie o naturalnym porodzie trochę przyćmiło mi racjonalne myślenie. Będę rozmawiała z lekarzem. Niech wszystko jeszcze raz przemierzy i zdecyduje jak mam rodzić. Nie będę się upierać jeśli powie, że dostrzega jakiekolwiek ryzyko dla maleństwa.
Cały dzień na zakupach z siostrą nic nie zmienił. Ola spokojnie sobie czeka na termin, kupiłam dziś jej pierwszą sukieneczkę dżinsową :)

reklama
potrzebuje prac z makroekonomii i psychologi. tematy dowolne. ja swoje prace juz powywalałam dawno ale moze, któras z was posiada takowe.

Momi ogromne gratulki:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak sie ciesze, ze wszystko dobrze:tak::tak::tak:

Esti biedactwo , ale nie martw sie w Wielkanoc na pewno już coś opylisz hihi

wy mnie nawet nie denerwujcie, bo ja objawów nie mam a chcę doczekać do końca stycznia:tak::tak::tak: nawet palcem w domu nie ruszę, a przynajmniej mąż mnie pilnuje. jak mi minie 31 styczeń to mogę barć się za sprzątanie:dry:

Albi nic takiego nie mam.:-:)no:
z makro i mikro pomagała mi koleżanka :dry: a z psychologii choć miałam to już dawno sie pozbyłam i wywiozłam na taczkach hihihihi

wczoraj wreszcie przyłapałam małego podczas harców. :tak::-D:-D:-D:-D
ale jak boga kocham normalnie chyba telepatia i wyczuwa jak chwytam aparat.
dzisiaj jak miał czkawkę to sobie pomyślałam, ze może to nagram i normalnie przeszło mu jak ręką odjął, ale jazda:szok:, może to przypadek ale będę kontynuować doświadczenie:cool2:
ciekawa jestem wniosków:nerd::happy2:

Dzieki dziewczyny. Ja jestem juz coraz bardziej spanikowana i wszystko mnie zaczyna stresować i przerażać:baffled:.

Ja mam termin na koniec stycznia i bardzo długo wszystko było ok - żadnych objawów itp. tuż przed obroną zrobiło się gorąco, w czasie świąt odpoczęłam i trochę się zatrzymało, ale teraz każde nietypowe objawy stawiają mnie w stan alarmu. Myślę, że od tej chwili żadna z nas nie zna dnia ani godziny;-)

Sylka, ja mam podobnie z nagrywaniem:sorry2:. Ale podoba mi sie Twój eksperyment.:tak:
Albi, a co potrzebujesz z psychologii? może napisz mi szczegółowiej na pw o co chodzi - jeśli będę mogła to pomogę

reklama
Albi pisałaś o XL............
a ja przejrzałam jeszcze raz te Xlandery i są tam XA, XT, X1, XRUN
to który wybrałaś?

mi to już schiza siada:baffled:, dzisiaj nawet mi się śniło, ze dopasowuje MC do wózka
sprawdzałam jeszcze Quinny na necie, ale spacerówka sie nie rozkłada na płask tylko lekko wychyla sie cała do tyłu, a dziecko nadal jest w zgiętej pozycji, nawet jak śpi,:dry: lipa jak wierzba.:wściekła/y::wściekła/y:
jak można coś takiego dopuścić jako spacerówka?:szok::confused:

Do góry