reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
I kto by pomyślał, Albi, że będziemy się same o ból dopominać. Ja wczoraj jak się położyłam spać miałam pierwszy prawdziwy skurcz ale taki że mnie w sekundę na nogi postawił mimo, że normalnie to się zwlekam z łóżka jak stara babcia. Z nadzieją spojrzałam na zegarek czekając za ile pojawi się następny a tu gucio. Do tej pory nic.

ja wciąż nie mam żadnych objawów, oprócz tego, że co jakiś czas boli mnie brzuch tak jak bym miała okres dostać, to ponoć się nazywa "bóle przepowiadające"; no nic, do piątku mamy czas, a w sobotę do szpitala i zobaczymy co dalej

A ja nie mam ani jednego rozstępu na brzuchu ale ma na cyckach................:shocked2:na szczęsście nie duże....a smarowałam sie wszędzie.
Ja urodziłam przed terminem...a chłopak wiec nie prawda że chłopcom się nie śpieszy.mojemu się pośpieszyło.....dobrze, bo wolę nie myśleć co by było gdyby się ie urodził.......lekarz powiedział, ze mógłby martwy sie urodzic:-(
A ja mam tyle mleka że mogłabym bliźniaki wykarmi..:-Dwczoraj ściągnełam butlę i zamroziłam:tak:

Esti- ale prosze nie strasz nas ze moglby sie martwy urodzic. Bo ja teraz zaczne schizowac im dluzej moja w brzuchu posiedzi i nie bede jej widziec to bede sie denerwowac ze moze sie martwa urodzi

reklama
Do góry