reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam . Gratulacje dla Albi i Agnie. Asia biedactwo nie martw sie napewno z twoim maluszkiem jest wszystko ok. ja bym poszla na inne ktg. A ja mam pytanie co zeobic jak moja mala nie chce jesc cycka a ja mam pokarm i strasznie bola mnie piersi. sciagam ten pokarm ale ona nawet z butelki nie chce go jesc woli sztuczne, nie wiem co mam robic:no: jak mozna spalic pokarm.

ALBI i AGNIE -wielkie gratulacje!!!
Asia ja bym poszla na ktg do innego szpitala, "rzniecie "nie jest zle, bo ratuje dziecko i matke przed niepotrzebna meka, jezeli akcja stoi w miejscu

Naina,-gratulacje śliczności na zdjeciu:-)
Albi ,Agnie gratulki:-)
Asia- sprobuj jeszcze położyć się na lewym boku podczas KTG i przed KTG zjedz coś słodkiego.tak nam położne radziły w szkole rodzenia jeśli coś źle wychodzi.A jak Ci będą mówić ze na boku nie możesz to powiedz że na plecach jest Ci słabo jak leżysz

ALBI, AGNIE WIELKIE GRATULACJE
Asia idz na inne ktg u mojego gina nie mialam skurczy a pietnascie min puzniej w szpitalu byly wielkie oczywiscie czulam je juz u swojego lekarza a on mial do niczego sprzet
mili
a czemu dawalas dziecku sztuczny pokarm

helenka mialam cc a dziecko dopiero na drugi dzien dostalam i pielegniarki podaly jej butelke. i w szpitalu nie mialam pokarmu ale wtedy ciala a t6eraz mam i nie chce.

mili u nas dokarmiali dzieci strzykawka mojego Karolka tez bo tez po cc nie mialam pokarmu dopiero na trzeci dzien zaczelo plynac mleko ale z tym dokarmianiem butelka to poszly sobie u ciebie w szpitalu na latwizne nie wiem co ci doradzic bo chciala bym pomoc, przystawiaj malenstwo do piersi moze sie w koncu uda

Serdeczne gratulacje dla kolejnych szczęśliwych mamuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
proszę was o pomoc..nasz Filip nie chce spać, tzn chce ale tylko przy cycku...jak sie naje to zabieram cycha a on śpi sobie minutke i wrzeszczy. jak dam cycha znowu to jest spokój...najgorsze jest to ze w nocy jest to samo...a jak już uda mu się zasnąć tak porządnie to moze na godzinke...np. dziś jak wstał ok9 rano tak zasnął ok 13 na spacerku (ale to chwilka) i w domu z powrotem płacz.teraz dopiero o 14 jakoś dał sie ululać iśpi już 15 minut :tak:. a jak dajemy mu smoczka to jeszcze bardziej się wkurza i krzyczy....nie wiem już co mam robić....:dry:

reklama
ja tez juz pare razy plakalam ,po trzech godzinach karmienia bez przerwy najchetniej odcielabym sobie cycki i wyzucila ale nie poddaje sie tyle juz w zyciu walczylam z wszystkim ze o karmienie tez powalcze wiem ze latwo mi mowic i wiem ze przy pierwszym dziecku jest naprawde strasznie trudno .Mam nadzieje ze ci sie mimo wszystko uda a jesli nakarmisz dziecko na sile pare razy to i tak wyjdzie to na dobre bo twoj pokarm jest najlepszy

Do góry