reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

HURRA!!!NARESZCIE!ALBI GRATULACJE!!!Strasznie sie ciesze! :tak:
Oczywiscie gratulacje takze dla Agnie,Jobo,Dori i wszystkim mamusiom,ktorym jeszcze nie gratulowalam!

Ja dzisiaj padam na twarz.i lece pod prysznic i spac :-D Spokojnej nocy wszystkim zycze!

Nanina rodzilas jak widze na Klinikach.Jestes zadowolona?Duzo bylo pacjentek?

reklama
znowu dostalam ochrzan od wlasciciela domu ze zle zrobilam recycling. Wrzucilam aluminiowa tacke do zwyklych smieci- boze!!!! co za tragediahihihi

Dzien dobry!

Wpadlam zobaczyc co slychac no widze,ze tylko Pumi zlamala zasady recyclingu!Nie ladnie Pumi :-D Ale z choinka zdazylas?Dopytuje bo nie wiem-bylam jeszcze w szpitalu kiedy mijal wasz termin choinkowy! :happy2: Swoja droga to Amerykanie sobie tak chwala ta wolnosc a tymczasem maja odgornie ustalone nawet kiedy maja wyrzucic z domu choinke po swietach...
Pumi a z tymi ciezarami to ty oby nie przesadzasz?

Asiu jak u ciebie z samopoczuciem?Tesciowej nie sluchaj( :wściekła/y: Jak tak mozna w ogole?!Przeciez Ty wiesz najlepiej jakie decyzje podejmowac w sprawie wlasnego dziecka!) bo pognebisz sie jeszcze bardziej.A swoja droga to w moim przypadku jak mi robili KTG podczas porodu to serduszko malej bilo caly czas w tym samym tempie(raczej dziwne mi sie to wydaje,ze taka niewzruszona pozostawala przez tyle godzin!) a u mnie skurcze dochodzily do 40% i ani odrobine wiecej!A od 1,5cm rozwarcia do pelnego doszlo w 1,5 godzinki wiec raczej malo prawdopodobne zeby te wyniki byly miarodajne...

Wlasnie przeczytalam historie Majeczki. Nie moge przestac plakac. To nie jest sprawiedliwe. Dzieci nie powinny odchodzic, nie w taki sposob i nie po tak krotkim i meczacym zyciu
[*]
[*]
[*]

Znowu mam troche zaleglosci. Bylismy kilka dni w szpitalu na badaniach kontrolnych. Musimy cwiczyc rownowage bo maly rozwija sie asymetrycznie. Upodobal sobie prawa strone i za nic nie chce zmienic przyzwyczajenia.

Jeszcze raz ogromne gratulacje dla wszystkich noworozdwojonych mam i ich skarbow. Wasze Malenstwa sa sliczne bez wyjatku:tak: Wklejajcie wiecej zdjec!!!

Szczypi- z choinka zdarzylam. A ameryka jest wolnym krajem ale zasad nie lamia- panstwo policyjne!
Dziewczyny jak wpadniecie w rytm codziennosci i znajdziecie chwilke czasu- opisujecie swoje porody na naszym watku o porodach.

Od wczoraj mam dosc silne bole w dole brzucha jak przed okresem - ale jak chodze to zanikaja. Hmmm- musze do srody wytrzymac bo mam wizyte u dentysty hheheh

cześc dziewczynki nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. NIestety nie jestem w stanie do was zaglądać czesto Jestem juz rozpakowana 04.01.08 przez CC urodziłam córeczke Natalie ważyła 3150 długa 56 cmjest słodkim rozdarciuchem i łakomczuchem. A oto moja kruszynka DSC03168.JPG pozdrawiam was serdecznie i w wolnych chwilach bede zaglądać napewno nie czesto ale raz na jakis czas napewno . Jeszcze raz pozdrawiam was serdecznie .
Wszystkim rozdwojonym mamą pociechy ze swoich kruszynek a nie rozpakowanym szcześliwego rozwiązania .

reklama
mam wiadomosc od Asi- fizycznie czuje sie dobrze ale psychicznie gorzej.Ma zaswiadczenie na cc ale lekarze zwlekaja. KTG wychodzi za kazdym razem zle. Pozdrowienia dla dziewczyn z bb

Do góry