reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tak, tak:tak::tak::tak::tak:
na pewno wstawię:-D:-D:-D:-D
ale ostrzegam jest śliczniutki :tak::tak::tak::tak:
ale jeszcze przesyłam gatulki dla nowo upieczonych mam: Pandi, Frodo i Dziuba:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
, nie wiem czy kogoś przegapiłam bo jeszcze wszystkiego nie doczytałam

reklama
Sylka Gratulki :tak::tak::-):-):-), czekamy na zdjęcia.A jak się syneczek nazywa?
Majopa to może najpierw z pediatra porozmawiaj albo z położną?Jeszcze do poradni laktacyjnej można się zwrócić.........

dzięki Majopa,
czujemy się dobrze.
pewnie moje słoneczko lepiej ode mnie :tak::tak::tak:bo ja po dwóch dniach skurczy i bóli po oksy a potem cesarka i dochodzenie do siebie, ale dzisiaj juz zdjeto mi szwy i jest całkiem dobrze

ale wczoraj myślałam, ze umrę:szok::szok::no:
zwykle po cesarce pokarm pojawia sie później a u mnie nawał jak 102 i wczoraj dostałam gorączki prawie 39 a laktator mało mi cycków nie urwał więc odstawiłam i zaczęłam ręcznie w pieluchę ściągać pokarm , a temperatura rośnie:baffled::szok: i tak wzięłam ibuprom (1szt) napar z szałwii i kapustę do stanika i rano obudziłam sie zdrowa. Ale to tylko dzięki radom mojej położnej ze szkoły rodzenia:tak::tak::tak::tak: bo normalnie to bym pojechała na pogotowie i dziecko musiało by jeść antybiotyk:szok:

ale , ze mój synunio taki trochę niejadek:sorry2::sorry2: i przysypia podczas jedzenia i muszę go pobudzać to dodatkowo muszę jeszcze trochę pokarmu ściągać

ale już jest wszystko dobrze:tak::tak::tak: i jak na razie płacze jak jest głodny lub gdy ma pieluszek mokrą. ale nie łudzę się ,ze tak będzie cały czas bo jeszcze trochę jest trachnięty po znieczuleniu:dry:

Twoj Olis jest sliczny taki " stary malenki " ma madralinskie spojrzenie, bardzo dojrzale jak na 20sto dniowka;-)drobinka z niego, ale spokojnie dogoni:tak:

Zdjecia jak zwykle swietne.

Jej gratulacje mamuski!!!!!!!!!!a u nas cisza ale moze przed burza;)oby....bo juz odchodzimy od zmyslow i nie mozemy sie go doczekac 3majcie kciuki!!!!:-)

duzo zdrowka i cierpliwosci dla malenstw i mamusiek:-):tak::-D

reklama
Witam!
18 stycznia w Łodzi w szpitalu Im.rydygiera przyszedł na świat Kacperek! Waży 2850 , i jak na taką wagę jest wysoki bo ma 54 cm:) Cały poród od odpłynięcia wód do porodu trwał 2 godziny więc kruciutko
Wczoraj wyszliśmy ze szpitala więc czujemy sie super! wkońcu normalne miejsce.
Jak bede miała czas to wkleje zdjęcie małego cudaczka! 3majcie sie przyszłe mamy!
p.s ból jest przeokropny ale zapomina sie o tm bardzo szybko

Do góry