reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzieki dziewczyny:-)
jestem juz spakowana calkiem.teraz tylko czekac do rana. no mysle ze teraz to juz szybko pojdzie.no chyba ze mnie nie zbierze po kroplowce.
jak wroce z malenstwem do domku to napewno sie odezwe.i powklejam zdjecia .

reklama
A ja dzis postanowilam,ze przestaje myslec o porodzie i rowniez przestaje prosic maluszka zeby wyszedl. Co ma byc to bedzie. Moze on rzeczywiscie czeka do jutra. Jutro kupuje vanish i biore sie za wykladzine hihihi:-D. Moze jak sie porzadnie zmecze to cos sie ruszy....To ja z mezem przedwczoraj na kregielni,myslalam ze jak porzucam kulkami to sie cos ruszy:-D

Załączniki

• kama.jpg
    kama.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 53
Kama- dobre podejscie- co ma byc to bedzie.
Dziewczyny- zalozcie watek o zrzucanych kilogramach bo mnie to bedzie niezwykle interesowac- zwlaszcza po rozdwojeniu
003.gif

Poniewaz dawno nie wklejalam zadnych zdjec i gotowe jestescie zapomniec ze dominowalam w tej dziedzinie- postanowilam was uraczyc moja ksiezniczka...

Załączniki

• Picture 897.jpg
    Picture 897.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 37
  • Picture 902.jpg
    Picture 902.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 50
witajcie Kochane
wpadlam do rodzicow, zeby zobaczyc co u Was, ale nie mam nawet czasu podczytac, bo mam duzo zaltwien ze studiami....
dziekuje za gratulki:)
Juleczek jest- odpukac grzeczniutki- wlasnie np. zostal z dziadkiemw domku, jedyny problem jaki mamy to to, ze nie cycka wogole piersi:( odciagam Mu przez dzien, a w nocy daje nan, bo jest strsznym glodomorkiem... i czesto przesikuje mi pampresa i caly jest mokry... grrrrr.... postaram sie wniedziele posiedziec z Wmi, bo zamierzam tu przyjsc z Nim na obiadek
buziaczki i sorki, ze mnie nie ma z Wami
3mam kciuki za kazda z Was...

i najwazniejsze- jestem najszczesliwsza choc wykonczona mamuska pod Sloncem...
to niesamowite uczucie....

Załączniki

• IMG_1275.jpg
    IMG_1275.jpg
    396 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_1273.jpg
    IMG_1273.jpg
    438,3 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_1271.jpg
    IMG_1271.jpg
    348,5 KB · Wyświetleń: 43
Kasia jeśli byłaś wczesniej w szpitalu to możesz wziąźć wypis. mnie o to pytały babki ale nie wiem jak bedzie u ciebie....trzymam kciuki...
Ja was kobitki podziwiam z tymi dietami. ja staram sie uważac na to co jem szczególni epo tych pączkach co się najadłam i 2 nockach nieprzespanych:-(

reklama
Pumi jeju jaka sliczna ta twoja kicia .ja mam fiola na punkcie zwierzat a szczegolnie kotow.
Majopa juz spakowalam wypis ten ostatni ,dowod osobisty ,karte ciazowa ,fiszke ,skierowanie do szpitala ,legitymacje ubezp.,papiery na porodowke ktore dostalam jak wychodzilam ostatnio ze szpitala, ostatnie wyniki.

Do góry